Τραπεζικά νέα

Εθνική Τράπεζα: Νέος γενικός διευθυντής Risk Management ο Ιωάννης Βαγιονίτης - Επιβεβαίωση bankingnews

tags :
Εθνική Τράπεζα: Νέος γενικός διευθυντής Risk Management ο Ιωάννης Βαγιονίτης - Επιβεβαίωση bankingnews
Τo bankingnews.gr είχε αποκαλύψει από τις 24 Αυγούστου του 2017 ότι ο κ. Βαγιονίτης θα αναλάβει το risk management της Εθνικής Τράπεζας 
Ο Ιωάννης Βαγιονίτης, ορίστηκε Γενικός Διευθυντής Διαχείρισης Κινδύνων της Εθνικής Τράπεζας, επιβεβαιώνοντας πλήρως σχετικό ρεπορτάζ του bankingnews.gr στις 24 Αυγούστου 2017.
Ο κ. Βαγιονίτης διαθέτει μακρά εμπειρία, έχοντας διατελέσει Γενικός Διευθυντής - Chief Credit Officer, Διευθυντής της Διεύθυνσης Πιστοδοτήσεων Μεγάλων Επιχειρήσεων και Διευθυντής των Διευθύνσεων Πίστης και Διεθνούς Πίστης της ΕΤΕ, ενώ κατά το παρελθόν έχει διατελέσει επίσης μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και της Επιτροπής Διαχείρισης Κινδύνων της Finansbank.

Τι μετέδιδε το bankingnews.gr στις 24 Αυγούστου 2017

O Ιωάννης Βαγιονίτης θα αναλάβει επικεφαλής στο Risk Management στην Εθνική τράπεζα

O Ιωάννης Βαγιονίτης θα αναλάβει επικεφαλής στο Risk Management στην Εθνική τράπεζα σύμφωνα με πληροφορίες.
Ο Βαγιονίτης είναι σήμερα Γενικός Διευθυντής στο Credit στην Εθνική τράπεζα και τοποθετήθηκε σε αυτή την θέση τον Απρίλιο του 2017.
Ορίστηκε Βοηθός Γενικός Διευθυντής Chief Credit Officer τον Ιούλιο του 2015.
Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Finansbank από τον Ιανουάριο του 2014 καθώς επίσης μέλος της Επιτροπής Διαχείρισης Κινδύνων, της Επιτροπής Ελέγχου και της Επιτροπής Πιστοδοτήσεων της ίδιας Τράπεζας.
Από τον Οκτώβριο του 2010 μέχρι τον Νοέμβριο του 2013 ήταν Διευθυντής της Διεύθυνσης Πιστοδοτήσεων Μεγάλων Επιχειρήσεων της ΕΤΕ. Επίσης διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνική Factors. Απο τον Μάιο του 2008 μέχρι τον Οκτώβριο του 2010 ήταν Διευθυντής των Διευθύνσεων Πίστης και Διεθνούς Πίστης του Ομίλου της ΕΤΕ ενώ απο τον Οκτώβριο του 2006 μέχρι τον Μάιο του 2008 ήταν Διευθυντής της Διεύθυνσης Πίστης της ΕΤΕ.
Εντάχθηκε στο δυναμικό της Τράπεζας το 2004 στην Διεύθυνση Διαχείρισης Κινδύνων της Τράπεζας και του Ομίλου.
Έχει επίσης εργασθεί στην Τράπεζα HSBC κατά το χρονικό διάστημα 1992 έως 2003, και στην Τράπεζα Κύπρου κατά το χρονικό διάστημα 2003 έως 2004 σε θέσεις ευθύνης στο χώρο της εταιρικής τραπεζικής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης