Τελευταία Νέα
Υγεία & Χρηστικά Νέα

Παρέμβαση Σαμαρά για τη βία στα γήπεδα - Ευρεία κυβερνητική σύσκεψη την Τρίτη μετά το Πάσχα - Στην… εντατική το ελληνικό ποδόσφαιρο

Παρέμβαση Σαμαρά για τη βία στα γήπεδα - Ευρεία κυβερνητική σύσκεψη την Τρίτη μετά το Πάσχα - Στην… εντατική το ελληνικό ποδόσφαιρο
Θρυαλλίδα τα επεισόδια της Τούμπας τη Μ. Τετάρτη
Τα πρόσφατα επεισόδια στο γήπεδο της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη «θορύβησαν» εντόνως την κυβέρνηση, με τον Αντώνη Σαμαρά να προγραμματίζει ευρεία σύσκεψη για την αντιμετώπιση των φαινομένων βίας στον ελληνικό αθλητισμό.
Φυσικά, τα επεισόδια της Μεγάλης Τετάρτης αποτέλεσαν τη θρυαλλίδα, καθώς οι ενδείξεις ήταν παρούσες όλα τα τελευταία χρόνια.
Η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο διεξαγωγής μίας ευρείας σύσκεψης - πιθανόν την Τρίτη του Πάσχα - με τη συμμετοχή ακόμη και του Αντώνη Σαμαρά, προκειμένου να πάψει το ελληνικό πρωτάθλημα να δυσφημεί τη χώρα και το άθλημα, γενικότερα.  
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, τα γήπεδα συνιστούν πηγές βίας και φανατισμού, ενώ το ποδόσφαιρο έχει υποστεί μία μακρά διαδικασία απαξίωσης.
Ενδεικτικής της αποθαρρυντικής κατάστασης αποτελεί η ραγδαία μείωση της προσέλευσης φιλάθλων στα γήπεδα, καθώς τα τελευταία 4 χρόνια, ο αριθμός των εισιτηρίων έχει υποχωρήσει κατά 40%.
Στα ήδη γνωστά προβλήματα του ελληνικού πρωταθλήματος, προστίθεται η διαφθορά και τα συνεχή σκάνδαλα με τους «στημένους» αγώνες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης