Τελευταία Νέα
Υγεία & Χρηστικά Νέα

Έκτακτα μέτρα για την επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα

Έκτακτα μέτρα για την επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα
Από τις 15:00 έως τις 22:00 απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών


Σε ισχύ τίθενται σήμερα τα μέτρα της Τροχαίας για την ασφαλέστερη κίνηση και επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα στα αστικά κέντρα.
Συγκεκριμένα, η Τροχαία ανακοίνωσε απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου από τις 15.00 έως 22.00 το βράδυ στη νέα Εθνική Οδό και στην παλαιά Εθνική Οδό Πατρών-Κορίνθου-Αθηνών, από τα Διόδια Ρίου μέχρι τα Διόδια Ελευσίνας, στη νέα εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Αθηνών, στο ρεύμα προς Αθήνα, από την κάτω διάβαση περιοχής Σκοτίνας μέχρι τη Λάρισα, από τον κόμβο Ραχών Φθιώτιδας μέχρι τον κόμβο Λαμίας και από τη διασταύρωση του Μπράλου μέχρι τον κόμβο Αγ. Στεφάνου (Κρυονέρι), και στην εθνική οδό Ν. Μουδανιών-Θεσσαλονίκης, από το 34ο χλμ. μέχρι την αερογέφυρα Θέρμης καθώς και στην Εθνική Οδό Χαλκίδας-Σχηματαρίου, από την υψηλή γέφυρα Χαλκίδας μέχρι τη διασταύρωσή της με τη Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Θεσσαλονίκης.
Σημειώνεται πως κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα υπάρξουν και αύριο και συγκεκριμένα από τις 11 το πρωί έως τις 9 το βράδυ στη νέα Εθνική Οδό και στην παλαιά Εθνική Οδό Πατρών-Κορίνθου-Αθηνών, από τα Διόδια Ρίου μέχρι τα Διόδια Ελευσίνας.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης