Υγεία & Χρηστικά Νέα

Ταξιδέψτε φέτος το καλοκαίρι σε Χίο και Μυτιλήνη με το Blue Star Patmos

tags :
Ταξιδέψτε φέτος το καλοκαίρι  σε Χίο και Μυτιλήνη με το Blue Star Patmos
Οι διακοπές σας ξεκινούν από το πλοίο!
Ταξιδέψτε στο Β.Α. Αιγαίο (στη Χίο και τη Μυτιλήνη), με το ολοκαίνουργιο και βραβευμένο για την αισθητική των εσωτερικών του χώρων Blue Star Patmos! ( Έως 5 αναχωρήσεις την εβδομάδα από το λιμάνι του Πειραιά).

Η Blue Star Ferries σας παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου κάνοντας την παραμονή σας εν πλω μοναδική.

Ξεκουραστείτε στην καμπίνα σας ή απολαύστε στιγμές χαλάρωσης στα μπαρ ανοιχτού και κλειστού καταστρώματος των πλοίων μας με διάφορα γευστικά σνακ, δροσερούς χυμούς, λαχταριστά γλυκά, καφέ ή ποτό.  Για το γεύμα σας, μπορείτε να επισκεφθείτε τα εστιατόρια Α la Carte & Self Service .

Κάντε τις αγορές σας στο κατάστημα του πλοίου όπου θα βρείτε κοσμήματα, καλλυντικά, είδη ταξιδίου και ένδυσης, καθώς και λογοτυπημένα προϊόντα BLUE STAR FERRIES.

Διασκεδάστε με video games, συνδεθείτε στο Internet με κάρτα WIFI και κάνετε ανάληψη μετρητών  από το ΑΤΜ του πλοίου σε περίπτωση ανάγκης.

TIPS:
•    Εάν είστε τετραμελής οικογένεια ή παρέα επωφεληθείτε από την έκπτωση 25% στα εισιτήριά σας εφόσον ταξιδέψετε σε 4κλινη καμπίνα.
•    Γίνεται μέλος στο Πρόγραμμα Πιστότητας και Επιβράβευσης Πελατών SeaSmiles. Με τη συλλογή και εξαργύρωση πόντων, εξασφαλίστε εκπτώσεις σε μελλοντικά σας ταξίδια καθώς και άλλα μοναδικά προνόμια.
•    Εάν είστε κάτοχος κάρτας SeaSmiles, κερδίστε 20% έκπτωση στο Ι.Χ. σας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε:  www. seasmiles.com

Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα ή Blue Star Ferries, τηλ. :18 130, www. bluestarferries.com


Σας καλωσορίζουμε στα πλοία μας και σας ευχόμαστε ένα υπέροχο ταξίδι!
BLUE STAR FERRIES
κανείς δεν μας ταξιδεύει καλύτερα!

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης