Τελευταία Νέα
Υγεία & Χρηστικά Νέα

Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας

tags :
Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας
Βροχές, καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια στα ορεινά και στα ημιορεινά της δυτικής Μακεδονίας και της Ηπείρου
Με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια στα ορεινά και στα ημιορεινά της δυτικής Μακεδονίας και της Ηπείρου, αναμένεται να κυλήσει η σημερινή ημέρα.
Ειδικότερα, αναμένονται βροχές στα δυτικά, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, με τη θερμοκρασία να κινείται από 8 έως 14 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 10 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, από 3 έως 11 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 5 έως 14 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 8 έως 16 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα.
Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές, με τη θερμοκρασία από 8 έως 16 βαθμούς κελσίου και ανέμους που θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.
Αντίστοιχα, στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και ίσως σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα ανατολικά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 13 βαθμούς κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Σε ότι αφορά τη Μακεδονία και τη  Θράκη, αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Χιονιά στα ορεινά καθώς και στα ημιορεινά της δυτικής Μακεδονίας (πάνω από 700μ), ενώ η θερμοκρασία θα κινηθεί από 5 έως 14 βαθμούς κελσίου και στη δυτική Μακεδονία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά νότιοι 5 με 6 μποφόρ.
Στα νησιά του Ιουνίου την Ηπειρο, τη δυτική Στερεά και  δυτική Πελοπόννησος, προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους ισχυρές.
Χιονιά στα ορεινά καθώς και στα ημιορεινά της Ηπείρου.
Η θερμοκρασία θα κινηθεί από 8 έως 15 βαθμούς κελσίου, στην Ήπειρο 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στο νότιο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ.
Για τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και  ανατολική Πελοπόννησος , αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανότητα πρόσκαιρων καταιγίδων στα νότια.
Χιονιά στα ορεινά κυρίως της Θεσσαλίας.
Η θερμοκρασία θα κινηθεί από 4 έως 16 βαθμούς κελσίου, στη Θεσσαλία η μεγίστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη, ενώ θα πνέουν άνεμοι νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.
Για τις Κυκλάδες και την  Κρήτη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, ενώ δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες
Η θερμοκρασία θα κινηθεί από 10 έως 18 βαθμούς κελσίου, ενώ θα πνέουν άνεμοι νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ.
Στα νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα  Δωδεκάνησα προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες που από το απόγευμα θα είναι κατά τόπους ισχυρές.
Η θερμοκρασία θα κινηθεί από 11 έως 18 βαθμούς κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα είναι νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ.
Αύριο, Κυριακή 25 Ιανουαρίου
Για αύριο, Κυριακή 25/1, αναμένονται στην ανατολική και νότια νησιωτική χωρά νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές.
Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές.
Σποραδικές καταιγίδες αναμένονται στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, χιονιά στα κεντρικά και βόρεια ορεινά, ενώ θα σημειωθούν διαστήματα βελτίωσης κυρίως μετά το μεσημέρι.
Η θερμοκρασία θα κινηθεί χωρίς αξιόλογη μεταβολή και άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 , ενώ στα ανατολικά από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης