Τελευταία Νέα
Υγεία & Χρηστικά Νέα

Από σήμερα και έως τις 30 Απρίλιου οι αιτήσεις για υπαγωγή στη νέα ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών

Από σήμερα και έως τις 30 Απρίλιου οι αιτήσεις για υπαγωγή στη νέα ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών
Στη ρύθμιση υπάγονται οι ασφαλιστικές οφειλές που κατέστησαν ληξιπρόθεσμες στις 2 Μαρτίου 2015
Σήμερα, Πέμπτη 26/3, ξεκινά η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων για την υπαγωγή στη νέα ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τους φορείς κοινωνικής ασφάλισης σε 100 δόσεις.
Υπενθυμίζεται ότι στη ρύθμιση υπάγονται οι ασφαλιστικές οφειλές που κατέστησαν ληξιπρόθεσμες στις 2 Μαρτίου 2015, που αφορούν δηλαδή σε εισφορές μισθολογικών περιόδων έως και τον Ιανουάριο 2015, ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να καταθέτουν τις αιτήσεις τους έως τις 30 Απριλίου του 2015.
Η ρύθμιση αποτελεί την «τελευταία ευκαιρία» αναφέρει σε επιστολή του ο διοικητής του ΙΚΑ, κ. Ροβέρτος Σπυρόπουλος, ο οποίος ζητά από τους οφειλέτες να ενταχθούν σε αυτό «το ιδιαίτερα ευνοϊκό και ευέλικτο σύστημα ρύθμισης των ληξιπρόθεσμων ασφαλιστικών οφειλών τους».
Ο κ. Σπυρόπουλος προειδοποιεί πως «αν δεν αξιοποιηθεί και αυτή η τελευταία ευκαιρία, οι υπηρεσίες θα εξαντλήσουν όλες τις δυνατότητες για την είσπραξη των οφειλών, με λήψη αναγκαστικών μέτρων, και η μόνη δυνατότητα ρύθμισης οφειλών που θα παραμένει θα είναι αυτή των 12 δόσεων».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης