Τελευταία Νέα
Υγεία & Χρηστικά Νέα

Πληρωμή οφειλών προς το Δημόσιο σε έως 9 άτοκες δόσεις με κάρτες εκδόσεως Eurobank

tags :
Πληρωμή οφειλών προς το Δημόσιο σε έως 9 άτοκες δόσεις με κάρτες εκδόσεως Eurobank
Η Eurobank συνεχίζει στη δύσκολη αυτή συγκυρία να στηρίζει τους πελάτες της, διευκολύνοντάς τους στην αποπληρωμή των αυξημένων φορολογικών τους υποχρεώσεων
Δυνατότητα πληρωμής οφειλών προς το Δημόσιο σε έως 9 άτοκες δόσεις με κάρτες εκδόσεώς της δίνει στους πελάτες της η Eurobank.
«Η Eurobank συνεχίζει στη δύσκολη αυτή συγκυρία να στηρίζει τους πελάτες της, διευκολύνοντάς τους στην αποπληρωμή των αυξημένων φορολογικών τους υποχρεώσεων», επισημαίνει σχετικά σε ανακοίνωσή της, ενώ προσθέτει πως «Στο πλαίσιο αυτό, η Τράπεζα παρέχει στους πελάτες της, τη δυνατότητα εξόφλησης των υποχρεώσεων και πληρωμών προς το Δημόσιο, σε εννέα (9) άτοκες δόσεις μέσω των πιστωτικών καρτών Eurobank».
Αναλυτικότερα, οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών Eurobank μπορούν εναλλακτικά:
• να εξοφλήσουν εφάπαξ το σύνολο της οφειλής τους στην Εφορία χρεώνοντας το συνολικό ποσό στην κάρτα τους έως και σε 9 άτοκες δόσεις. Κατ’ αυτόν τον τρόπο επωφελούνται της ειδικής έκπτωσης της Εφορίας για εφάπαξ καταβολή του φόρου (όπου αυτή προβλέπεται), αλλά οι ίδιοι πληρώνουν σε δόσεις.
• να εξοφλήσουν μία ή περισσότερες επιμέρους δόσεις της Εφορίας, χρεώνοντας το ποσό της κάθε δόσης στην κάρτα τους έως και σε 9 άτοκες δόσεις. Κατ’ αυτόν τον τρόπο διευκολύνονται στην αποπληρωμή των σχετικών φορολογικών τους υποχρεώσεων.
Η πληρωμή οφειλών Δημοσίου με τη δυνατότητα ατόκων δόσεων με πιστωτικές κάρτες Eurobank μπορεί να πραγματοποιηθεί σε όλα τα καταστήματα Eurobank και Δικτύου Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, ηλεκτρονικά στο www.livepay.gr και τηλεφωνικά στο EuroPhone Banking (210-95.55.000).

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης