Τελευταία Νέα
Υγεία & Χρηστικά Νέα

Χωρίς τρένα και προαστιακό αύριο Πέμπτη 9/7 – Αντιδράσεις για την ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Χωρίς τρένα και προαστιακό αύριο Πέμπτη 9/7 – Αντιδράσεις για την ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ
Προβλήματα στα δρομολόγια με ματαιώσεις και τροποποιήσεις
Χωρίς τρένα και προαστιακό σιδηρόδρομο θα μείνει αύριο Πέμπτη η χώρα λόγω της 24ωρης απεργίας που κήρυξε η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης (Π.Ε.Π.Ε) αντιδρώντας στην ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Η απεργία θα τεθεί σε ισχύ από σήμερα τα μεσάνυχτα.
Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξουν επιπτώσεις στο πρόγραμμα των δρομολογίων των αμαξοστοιχιών του βασικού άξονα και των προαστιακών γραμμών Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Πάτρας με ματαιώσεις και τροποποιήσεις δρομολογίων.
Την ώρα που σε όλες τις προηγμένες Ευρωπαϊκές χώρες, οι σιδηροδρομικές εταιρείες παραμένουν υπό Δημόσιο έλεγχο ή επανακρατικοποιούνται, η ελληνική κυβέρνηση προωθεί την ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, αγνοώντας όλες τις φωνές που τονίζουν ότι αυτή η πράξη θα θέσει σε μεγάλο κίνδυνο την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας αλλά και την τιμολογιακή πολιτική για τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες» επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης ΟΣΕ (ΠΕΠΕ).
Σε ανακοίνωσή της η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ζητά «την κατανόηση του επιβατικού κοινού και εκφράζει τη λύπη της για όποια ταλαιπωρία υποστεί λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων, για τις οποίες δεν φέρει ουδεμία ευθύνη η εταιρία».
Οι επιβάτες μπορούν να καλέσουν για πληροφορίες τον τηλεφωνικό αριθμό 14511 και να ενημερώνονται από τις ανακοινώσεις της εταιρίας στην ιστοσελίδα www.trainose.gr.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης