Τελευταία Νέα
Υγεία & Χρηστικά Νέα

Ενισχύονται τα αγροτικά μπλόκα σε Ευζώνους, Ειδομένη και Τέμπη - Συνεχείς συνελεύσεις αγροτών

Ενισχύονται τα αγροτικά μπλόκα σε Ευζώνους, Ειδομένη και Τέμπη - Συνεχείς συνελεύσεις αγροτών
Ανυποχώρητοι εμφανίζονται αγροτο-κτηνοτρόφοι του νομού Σερρών, οι οποίοι φαίνονται αποφασισμένοι να φτάσουν με κάθε τρόπο στο τελωνείο του Προμαχώνα στα ελληνο-βουλγαρικά σύνορα για να το αποκλείσουν
Ενισχύσεις αγροτο-κτηνοτρόφων από Χαλάστρα, Μάλγαρα και Σίνδο (Θεσσαλονίκης) δέχθηκε σήμερα Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017 το απόγευμα το αγροτικό μπλόκο κεντρικής Μακεδονίας σε τελωνείο Ευζώνων και κόμβο Ειδομένης.
Το μεν τελωνείο των Ευζώνων αποκλείστηκε από χθες το απόγευμα, με τους αγρότες να έχουν προχωρήσει στο κλείσιμο και του κόμβου της Ειδομένης - στα σύνορα με την πΓΔΜ - αλλά και παρακαμπτηρίων οδών της περιοχής.
Όπως φαίνεται, οι αγρότες επιτρέπουν τη διεύλευση σε φορτηγά και νταλίκες που μεταφέρουν ευπαθή προϊόντα.
Πάντως, σε γενική τους συνέλευση σήμερα το βράδυ, οι αγρότες θα συζητήσουν την περαιτέρω στάση τους.
Στο μεταξύ, ήπια συγκέντρωση τρακτέρ καταγράφεται σε μπλόκα στα Τέμπη, σε δύο διαφορετικά σημεία: Στην παλιά Εθνική Οδό Λάρισας – Βόλου (κόμβος Πλατυκάμπου), αλλά και στον κόμβο της Γυρτώνης (δήμος Τεμπών).
Περισσότερα τρακτέρ αναμένεται να ενισχύσουν τα δύο αυτά μπλόκα στα Τέμπη αύριο Τετάρτη 1/2.
Σε συσκέψεις που προγραμματίζουν για τις επόμενες ώρες, οι αγρότες δεν αποκλείουν να μετακινηθούν όλα τα τρακτέρ τους στον κόμβο της Γυρτώνης.
Ανυποχώρητοι εμφανίζονται αγροτο-κτηνοτρόφοι του νομού Σερρών, οι οποίοι φαίνονται αποφασισμένοι να φτάσουν με κάθε τρόπο στο τελωνείο του Προμαχώνα στα ελληνο-βουλγαρικά σύνορα για να το αποκλείσουν, όμως καθημερινά βρίσκονται ενώπιον ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης