Τελευταία Νέα
Υγεία & Χρηστικά Νέα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το διάστημα 11-31/3 στη Νέα Ε.Ο. Αθηνών - Θεσσαλονίκης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το διάστημα 11-31/3 στη Νέα Ε.Ο. Αθηνών - Θεσσαλονίκης
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης
Σε ισχύ τίθενται από αύριο, Δευτέρα 11 Μαρτίου και έως τις 31 του μήνα,  προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης (αυτοκινητόδρομος Π.Α.Θ.Ε.), εξαιτίας της εκτέλεσης εργασιών για την κατασκευή του συνδετήριου τμήματος του αυτοκινητόδρομου Π.Α.Θ.Ε..
Έτσι, θα γίνεται εκτροπή και των δύο ρευμάτων κυκλοφορίας που πλέον θα γίνεται από παράπλερους δρόμους, από τα όρια της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας (398,8 χιλιόμετρο) έως και το 399,3 χιλιόμετρο.
Μάλιστα, αύριο, Δευτέρα 11/3 στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα από το πρωί στις 7:00 έως τις 7:15, θα γίνεται ανάσχεση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων, στη διασταύρωση Νέων Πόρων με Π.Α.Θ.Ε.
Πάντως, καλούνται από την Τροχαία οι οδηγοί, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, να ενημερώνονται για την κατάσταση του οδικού δικτύου, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την οδήγηση, να ακολουθούν πιστά τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες για να ελέγχουν καλύτερα το όχημά τους και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης