Τελευταία Νέα
Υγεία & Χρηστικά Νέα

Αυξημένα μέτρα της Τροχαίας για την ασφαλή έξοδο των εκδρομέων για τις γιορτές του Πάσχα

Αυξημένα μέτρα της Τροχαίας για την ασφαλή έξοδο των εκδρομέων για τις γιορτές του Πάσχα
Σε ισχύ έκτακτα μέτρα από σήμερα Μ. Πέμπτη
Σε ισχύ τίθενται από σήμερα έκτακτα μέτρα της Τροχαίας προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφαλέστερη έξοδος των εκδρομέων στις εθνικές οδούς για τις γιορτές του Πάσχα.
Από σήμερα το μεσημέρι τίθενται σε ισχύ τα έκτακτα μέτρα της Τροχαίας στο εθνικό οδικό δίκτυο, καθώς θα υπάρξει απαγόρευση της κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου.
Συγκεκριμένα, σήμερα Μ.Πέμπτη για το ρεύμα εξόδου και από ώρα 15:00 έως 22:00 και αύριο Μ.Παρασκευή 14 Απριλίου για το ρεύμα εξόδου και από ώρα 06:00 έως 16:00, θα ισχύουν οι εξής απαγορεύσεις:
•    Στη Νέα Εθνική Οδό (ΝΕΟ) και στην Παλιά Εθνική Οδό (ΠΕΟ) Αθηνών-Κορίνθου-Πατρών, από τα Διόδια Ελευσίνας μέχρι τα Διόδια Ρίου.
•    Στη ΝΕΟ Αθηνών-Θεσσαλονίκης, από τον κόμβο Αγ. Στεφάνου (Κρυονέρι) μέχρι τη διασταύρωση του Μπράλου, από τον κόμβο Λαμίας μέχρι τον κόμβο Ραχών Φθιώτιδας και από τη Λάρισα (Χ.Θ. 365+400) μέχρι την κάτω διάβαση περιοχής Σκοτίνας (Χ.Θ. 410+000).
•    Στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Ν. Μουδανιών, από την αερογέφυρα Θέρμης μέχρι το 34ο χλμ.
•    Στην Εθνική Οδό Σχηματαρίου-Χαλκίδας, από τη διασταύρωσή της με τη ΝΕΟ Αθηνών-Θεσσαλονίκης μέχρι την υψηλή γέφυρα Χαλκίδας (Χ.Θ. 12+300).
•    Στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Καβάλας από το 11ο χλμ. (Χ.Θ. 11+340) μέχρι τη γέφυρα του Στρυμόνα (Χ.Θ. 97+650).
Η Τροχαία αναφέρει ότι έχει θέσει σε αυξημένη επιφυλακή και ετοιμότητα τις δυνάμεις της κατά μήκος όλου του εθνικού οδικού δικτύου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης