Τελευταία Νέα
Υγεία & Χρηστικά Νέα

Ημερίδα επενδυτικής Επανεκκίνησης από το Ινστιτούτο Ερευνών και Πολιτικής Στρατηγικής για την Ανάπτυξη και τη Διακυβέρνηση

tags :
Ημερίδα επενδυτικής Επανεκκίνησης από το Ινστιτούτο Ερευνών και Πολιτικής Στρατηγικής για την Ανάπτυξη και τη Διακυβέρνηση
Στόχος της ημερίδας είναι να δώσει τον λόγο στους πρωταγωνιστές της επενδυτικής διαδικασίας
Στη σημερινή κρίσιμη οικονομική συγκυρία για τη χώρα, το θέμα των επενδύσεων αναδεικνύεται σε καθοριστικό παράγοντα για την αναπτυξιακή πορεία της ελληνικής οικονομίας.
Το Ινστιτούτο Ερευνών και Πολιτικής Στρατηγικής για την Ανάπτυξη και τη Διακυβέρνηση (ΙΝΕΡΠΟΣΤ) έρχεται να παρέμβει στη συγκυρία αυτή με τη διοργάνωση σχετικής ημερίδας με τον τίτλο «Επενδυτική Επανεκκίνηση: Τι, Πώς και από Ποιους;» που θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο «Θεόδωρος Β. Καρατζάς» της Εθνικής Τράπεζας (Αιόλου 82-84) την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 09:00-19:00.  
Στόχος της ημερίδας είναι να δώσει τον λόγο στους πρωταγωνιστές της επενδυτικής διαδικασίας, δηλαδή σε επενδυτές, επιχειρηματίες, συμβούλους αλλά και πρέσβεις να τοποθετηθούν στα καίρια προβλήματα όπως η γραφειοκρατία, η υψηλή φορολογία, το ασταθές φορολογικό περιβάλλον, το δύσκαμπτο και αβέβαιο θεσμικό πλαίσιο, οι καθυστερήσεις επίλυσης δικαστικών διαφορών, και να καταθέσουν προτάσεις για την αποτελεσματική αντιμετώπιση τους.
Στην ημερίδα θα μιλήσουν επίσης, εκτός από τους Υπουργούς Εθνικής Οικονομίας και Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών, διακεκριμένοι οικονομολόγοι από το εξωτερικό που θα περιγράψουν το οικονομικό περιβάλλον μέσα στο οποίο καλείται η ελληνική οικονομία να κάνει το μεγάλο βήμα προς τα μπρός.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης