Τελευταία Νέα
Υγεία & Χρηστικά Νέα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή 22/10 λόγω του «31ου Γύρου Αθήνας»

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή 22/10 λόγω του «31ου Γύρου Αθήνας»
Σε ισχύ από τις 6 το πρωί της Κυριακής 22/10 μέχρι τις 14:00 οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα
Σε ισχύ θα τεθούν την Κυριακή 22 Οκτωβρίου κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα και μάλιστα από τις 6 το πρωί μέχρι το μεσημέρι (14:00), λόγω της διεξαγωγής του «31ου Γύρου Αθήνας».
Ειδικότερα, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που αφορούν προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας, αλλά  και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων σε δρόμους της Αθήνας  σύμφωνα με την αστυνομία, θα ισχύσουν:
-Λ. Βασ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
-Πανεπιστημίου, σε όλο το μήκος της και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
-Σταδίου, σε όλο το μήκος της και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
-Πλ. Συντάγματος
-Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος της και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
Λ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
-Πλ. Καραϊσκάκη (Δισκοβόλος).
-Αθανασίου Διάκου, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
-Ηρ. Αττικού, σε όλο το μήκος της και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
-Βασ. Γεωργίου Β΄, σε όλο το μήκος της και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
-Ρηγίλλης, σε όλο το μήκος της και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
-Πειραιώς:
*Στο τμήμα της μεταξύ των οδών Χαμοστέρνας και Π. Ράλλη και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο, ρεύμα κυκλοφορίας προς Ομόνοια.
*Μεταξύ της Ιεράς Οδού και της Πλ. Ομονοίας και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
*Μεταξύ των οδών Π. Ράλλη και της Ιεράς Οδού και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο, ρεύμα κυκλοφορίας προς Ομόνοια.
-Αθηνάς, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Σοφοκλέους και της Πλ. Ομονοίας και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
-Λ. Συγγρού:
*Στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Αμαλίας και της οδού Φραντζή και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
*Μεταξύ των οδών Καλλιρρόης και Φραντζή, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.
*Στο τμήμα της μεταξύ των οδών Φραντζή και Λαγουμιτζή, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά.
-Κλάδος σύνδεσης (Λ. Συγγρού - Καλλιρρόης), στο τμήμα του μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου της Λ. Συγγρού έξοδο «προς την οδό Πειραιώς» και της οδού Καλλιρρόης.
-Λαγουμιτζή, στο τμήμα της μεταξύ της εξόδου «προς Πειραιά -Γλυφάδα» και της γέφυρας Κουκακίου, ρεύμα κυκλοφορίας προς την οδό Πειραιώς.
-Καλλιρρόης, στο τμήμα της μεταξύ της γέφυρας Κουκακίου και της γέφυρας οδού Θεσ/νίκης, ρεύμα κυκλοφορίας προς την οδό Πειραιώς.
-Χαμοστέρνας, στο τμήμα της μεταξύ της γέφυρας οδού Θεσ/νίκης και της οδού Πειραιώς, ρεύμα κυκλοφορίας προς την οδό Πειραιώς και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
-Λ. Βασ. Σοφίας:
*Στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ξενίας έως τη Λ. Βασ. Αμαλίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
*Στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ξενίας και Ζαχάρωφ και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Βασ. Κων/νου.
-Αρδηττού, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Όλγας και της Λ. Βουλιαγμένης και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
-Λ. Βασ. Κων/νου, σε όλο το μήκος της και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
-Πλουτάρχου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Υψηλάντου και της Λ. Βασ. Σοφίας.
Επίσης, δεν θα επιτρέπεται η κάθετη διέλευση των οχημάτων στο μήκος της διαδρομής του αγώνα, κατά τις ώρες που τα τμήματα αυτής θα είναι αποκλεισμένα από την κυκλοφορία των οχημάτων, εκτός των παρακάτω ελεγχόμενων κόμβων κάθετης διέλευσης: Λ. Συγγρού και Βούρβαχη, Λ. Συγγρού και Πετμεζά, Χαμοστέρνας και Κοίλης, Πειραιώς και Π. Ράλλη, Πειραιώς και Περσεφόνης, Πειραιώς και Κολοκυνθούς, Πειραιώς και Κολωνού, Σταδίου και Αμερικής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης