Τελευταία Νέα
Υγεία & Χρηστικά Νέα

FXCM Hellas: Τα 1.425 δολάρια ο επόμενος στόχος του χρυσού

tags :
FXCM Hellas: Τα 1.425 δολάρια ο επόμενος στόχος του χρυσού
Ο παράγοντας του ρίσκου εξακολουθεί να κυριαρχεί στις αγορές, σύμφωνα με την FXCM Hellas. Ο χρυσός ακολουθεί ανοδική τροχιά και θα συνεχίσει να αυξάνει την τιμή του το ερχόμενο διάστημα με επόμενο στόχο τα 1.425 δολάρια ανά ουγγιά. Αντίθετα, οι τιμές του αργού πετρελαίου και του μπρεντ είναι εξαιρετικά πιθανό, σύμφωνα με τους αναλυτές της FXCM, να προσεγγίσουν τις υψηλές τιμές Απριλίου.
Η αμερικανική αγορά είναι αυτή που αναμένεται να βγάλει εξελίξεις με το δολάριο να είναι έτοιμο για περαιτέρω αποκλιμάκωση πριν τη διόρθωση στις ισοτιμίες του με τα υπόλοιπα νομίσματα.
Αναλυτικά:

Οι σημαντικότερες εξελίξεις της ημέρας:
- Χρυσός. Νέα ιστορικά υψηλά για το χρυσό στα $1350 ανά ουγκιά.  Στα επίπεδα αυτά συναντά σημαντικές διαγραμματικές αντιστάσεις. Επόμενοι στόχοι στα $1365-70.
- Ευρώ. Το ευρώ ξεπέρασε ανοδικά την περιοχή του 1,3800. Επόμενος στόχος είναι η περιοχή του 1,4000-50, ενώ ακολουθεί η περιοχή του 1,4250.
- Πετρέλαιο. Η διάθεση ανάληψης ρίσκου βοηθά το πετρέλαιο το οποίο δοκιμάζει ξανά τις προηγούμενες κορυφές στην περιοχή των $83 ανά βαρέλι . Αν τα επίπεδα των $83 ξεπεραστούν, οι επόμενοι στόχοι βρίσκονται στις κορυφές του Απριλίου στην περιοχή των $86,50-$87,00.
- Δολάριο. Παρότι το ρίσκο κυριαρχεί στις αγορές, αρνητικό παραμένει το συναίσθημα απέναντι στο δολάριο που βρίσκεται σε υπερπωλημένα επίπεδα σε σχέση με όλα τα βασικά νομίσματα, ενώ σύντομα αναμένεται διορθωτική κίνηση. Η προσοχή είναι στραμμένη στην αυριανή Συνέντευξη Τύπου του Jean – Claude Trichet και τα επιτόκια της ΕΚΤ. Επιπλέον, οι ανακοινώσεις για την Αμερικάνικη αγορά εργασίας ίσως παίξουν ρόλο καταλύτη για τις επόμενες σημαντικές κινήσεις.
- Dow Jones. Κοντά στο ψυχολογικό όριο των 11,000 μονάδων κυμαίνεται ο Dow Jones, επίπεδα τα οποία θα δοκιμαστούν άμεσα. Επόμενοι στόχοι στις 11,100 και 11,250 μονάδες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης