![Τετράθυρη κουπέ και ηλεκτρική η νέα Alfa Romeo GTV](https://www.bankingnews.gr/media/k2/items/cache/19fd5f62714264a6009decbafcfd3ba4_XL.jpg)
Για μία ακόμη φορά οι Ιταλοί φαίνεται πως αλλάζουν τα πλάνα τους και το πιο πιθανό είναι η GTV να επιστρέψει με τέσσερις πόρτες, κουπέ σχήμα και με σούπερ αθόρυβες επιδόσεις.
Η Stellantis θέλει να έχει έναν αντίπαλο απέναντι στον σπορ γερμανικό ανταγωνισμό και η κατάλληλη εταιρία με την οποία μπορεί να το κάνει είναι προφανώς η Alfa Romeo. Και για αυτό υπάρχουν πολύ μεγάλες πιθανότητες να δούμε την GTV να επιστρέφει ως ένα ηλεκτρικό τετράθυρο κουπέ υψηλών επιδόσεων που θα τοποθετείται απέναντι στην BMW i4, σύμφωνα με το βρετανικό περιοδικό Autocar (διαβάστε περισσότερα)
Σχόλια αναγνωστών