Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

 Jeep Avenger 4xe: Και τετρακίνητο με 136 ίππους

tags :
 Jeep Avenger 4xe: Και τετρακίνητο με 136 ίππους
Για την νέα προσθήκη στην γκάμα του μικρότερου Jeep οι παραγγελίες ξεκινούν τέλη της χρονιάς, με τα πρώτα αυτοκίνητα να αναμένονται στην Ελλάδα στις αρχές του 2025
Η τετρακίνητη έκδοση 4xe που ολοκληρώνει την γκάμα του Jeep Avenger μόλις αποκαλύφθηκε επίσημα, εμπλουτίζοντας τα χαρακτηριστικά που έχουν ήδη καταστήσει το μοντέλο μια τεράστια εμπορική επιτυχία.
Όλα τα στοιχεία που έχουν αποφέρει πάνω από 90.000 πωλήσεις μέχρι σήμερα είναι παρόντα, ενισχυμένα με την τετρακίνηση και την εκτός δρόμου ικανότητα που αποτελούν μέρος του θρύλου της Jeep.
Σχεδιασμένο για να υπηρετεί ένα ευρύ φάσμα αναγκών, το Avenger 4xe απευθύνεται σε ανθρώπους που αγαπούν τη φύση και τις δραστηριότητες, ωστόσο η καθημερινότητά τους διαδραματίζεται στο αστικό πεδίο.
Σε ανθρώπους δηλαδή που τους είναι πολύτιμη όχι μόνο η υψηλή ευελιξία αλλά και η υψηλή πρόσφυση με την οποία ισοδυναμεί το “4xe”.
Η τετρακίνηση του μικρότερου Jeep χρησιμοποιεί μια ολοκαίνουργια μονάδα που θέτει νέα στάνταρ υψηλής αποδοτικότητας και χαμηλού βάρους.
Τον πυρήνα της αποτελεί ένα 48V υβριδικό σύστημα με κινητήρα βενζίνης 1,2 lt, ο οποίος λειτουργεί στο θερμοδυναμικό κύκλο Miller και χρησιμοποιεί τούρμπο με πτερύγια μεταβλητής γεωμετρίας (VGT) προκειμένου να αποδώσει 136 HP και 230 Nm (διαβάστε περισσότερα)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης