Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Δοκιμάζουμε το ελκυστικό Honda e:Ny1 204 PS

tags :
Δοκιμάζουμε το ελκυστικό Honda e:Ny1 204 PS
Η μεγάλη αγάπη της Honda για τις πρωτοποριακές τεχνολογίες δεν θα μπορούσε να την κρατήσει μακριά και από τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα μοντέλα. Και αν το μικρό «e:» απλά μας συστήθηκε, το e:Ny1 μοιάζει με ένα πολύ σοβαρό μπάσιμο στην πιο hot κατηγορία
Αυτή δεν είναι άλλη από την κατηγορία των μεσαίων αστικών SUV ή crossover αν προτιμάτε, που έχουν κλέψει την καρδιά του αγοραστικού κοινού και έχουν αλλάξει το χάρτη των εταιρειών. Μοντέλα σαν το HR-V δηλαδή μπορούν να καλύψουν ένα ευρύ φάσμα καταναλωτών.
Από έναν μοναχικό εργένη μέχρι μία οικογένεια, σε κανέναν δε θα πει όχι ένα αστικό SUV με compact διαστάσεις, και για αυτό άλλωστε επιλέχτηκε από τη Honda αυτή να είναι η βάση για την πρώτη της αμιγώς ηλεκτρική απόπειρα μετά το μικρό e:.
Ελαφρώς μακρύτερο από το HR-V, το e:Ny1 φθάνει σε μήκος τα 4,387 μέτρα, πλάτος τα 1,79 μέτρα και ύψος τα 1,584 μέτρα, με τους αριθμούς αυτούς να του χαρίζουν ένα σχετικά μίνιμαλ χαρακτήρα, δεδομένης της τάσης που έχουν τα νέα μοντέλα να είναι όλο και μεγαλύτερα σε όγκο.
Εξίσου μίνιμαλ είναι και η αισθητική του στο σχεδιαστικό κομμάτι, χωρίς υπερβολές αλλά με καθαρές γραμμές και απότομο κόψιμο στο πίσω μέρος όπως συμβαίνει και με το HR-V.
Κοινά στοιχεία με την υβριδική γκάμα της Honda θα βρει κανείς αρκετά όσο παρατηρεί το e:Ny1, όπως τις ενιαίες LED φωτεινές λωρίδες εμπρός και πίσω, τις κρυφές χειρολαβές ψηλά στις πίσω πόρτες και την επιβλητική «τετραγωνισμένη» μάσκα.
Εκεί κρύβεται και το πορτάκι της φόρτισης, που μαζί με το λογότυπο του μοντέλου πίσω αριστερά, αποκαλύπτουν την αμιγώς ηλεκτρική ταυτότητα του νέου SUV της Honda (Διαβάστε περισσότερα)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης