Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Δοκιμάζουμε το φουλ υβριδικό Mitsubishi ASX 1.6 Plug - In Hybrid

tags :
Δοκιμάζουμε το φουλ υβριδικό Mitsubishi ASX 1.6 Plug - In Hybrid
Παρούσα στην πιο δυναμική κατηγορία, αυτή των B-SUV, είναι πλέον η Mitsubishi με το ASX φιλοδοξώντας να μπει σφήνα στους καταξιωμένους παίκτες της αγοράς, έστω και με την πρακτική του «re-badging»
Ως μέλος της συμμαχίας Renault και Nissan, η Mitsubishi λάνσαρε εκ νέου το Mitsubishi ASX φορώντας τον μανδύα του γαλλικού Captur και πολύ καλά έκανε, αφού προσέθεσε στην γκάμα της ένα αυτοκίνητο που έχει ήδη δώσει τα διαπιστευτήρια του στο ευρωπαϊκό κοινό.
Για την ιστορία να πούμε ότι το προηγούμενο ASX πούλησε περίπου 380.000 αυτοκίνητα στην Ευρώπη.
Μετά το Mitsubishi Colt, στο Caroto οδηγήσαμε και το ASX 1.6 ΑΤ Plug-In Hybrid Electric 160 PS, που με μια πλήρη φόρτιση υπόσχεται να καλύψει 50 km κινούμενο πάντα 100% ηλεκτρικά.
Εξωτερικά, οι διαστάσεις του Mitsubishi ASX είναι πανομοιότυπες με το Captur: 4.228 x 1.797 x 1.573 mm ενώ την παράσταση κλέβει το εμπρόσθιο μέρος του ASX, που έχει έντονη εμφάνιση SUV και ενσωματώνει μια δυναμική ασπίδα (DYNAMIC SHIELD).
Η προεξέχουσα γρίλια και οι δυναμικοί προβολείς LED τονίζουν τον σπορ χαρακτήρα του, που υπογραμμίζεται επιπλέον από λεπτομέρειες, όπως είναι τα μαύρα ή επιχρωμιωμένα πλευρικά προστατευτικά, οι μαύρες ποδιές προστασίας και οι μαύρες ή επιχρωμιωμένες λεπτομέρειες στα φτερά (Διαβάστε περισσότερα)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης