Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Lancia Ypsilon HF: Επιστροφή στα ράλι!

tags :
Lancia Ypsilon HF: Επιστροφή στα ράλι!
Το νέο ηλεκτρικό hot hatch των 241 ίππων θα χρησιμοποιηθεί ως βάση για το αγωνιστικό αυτοκίνητο Rally4 που θα έχει κινητήρα εσωτερικής καύσης.
Η ιταλική μάρκα επιβεβαίωσε την επιστροφή της στους αγώνες εκτός δρόμου με ένα νέο αγωνιστικό Rally 4, το οποίο θα βασίζεται στο Ypsilon HF και θα χρησιμοποιεί βενζινοκινητήρα.
Η επίσημη κυκλοφορία του αναμένεται το Μάιο του 2025, ενώ έχει ήδη δημοσιευτεί η πρώτη εικόνα του νέου ηλεκτρικού hot hatch για τον δρόμο.
Συγκεκριμένα, το Ypsilon HF θα αποδίδει 241 ίππους και θα χρησιμοποιεί τον ίδιο κινητήρα με το Abarth 600e με την κίνηση να περνά στους μπροστινούς τροχούς.
Επιπλέον, θα διαθέτει ενισχυμένη ανάρτηση σε σχέση με το κανονικό Ypsilon, επιτρέποντας την επιτάχυνση από 0 σε 100 χλμ/ώρα σε μόλις 5,8 δευτερόλεπτα, σύμφωνα με την Lancia.
Στο σπορ Ypsilon, το λογότυπο HF με τον κόκκινο ελέφαντα φιγουράρει στο νέο εμπρόσθιο προφυλακτήρα με μεγαλύτερες εισαγωγές.
Το προφίλ αναδεικνύεται από τα φαρδύτερα σπόιλερ και ειδικά σχεδιασμένες εξάκτινες ζάντες αλουμινίου (Διαβάστε περισσότερα)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης