Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Bentley Continental GT και GTC Speed: Με υβριδικό V8 αντί για W12

Bentley Continental GT και GTC Speed: Με υβριδικό V8 αντί για W12
Η νέα Continental GT Speed ​​είναι η πρώτη Bentley που χρησιμοποιεί το υβριδικό σύστημα πρόωσης Ultra Performance των συνδυασμένων 782 ίππων
Σχετικά Άρθρα
Η νέα Continental GT είναι άμεσα αναγνωρίσιμη ως Bentley, παρόλο που η διάταξη των τεσσάρων προβολέων έχει αντικατασταθεί με ένα νέο ζευγάρι μονών προβολέων matrix-LED.
Ταυτόχρονα, η νέα μάσκα θυμίζει το πιο αποκλειστικό Bentley Batur, αλλά οι προβολείς είναι μεγαλύτεροι, η γρίλια μικρότερη και οι εισαγωγές στον προφυλακτήρα είναι παρόμοιες με αυτές της απερχόμενου Continental GT.
Από το πλάι δεν υπάρχουν τα πλευρικά βράγχια, ενώ τα πίσω φώτα είναι πιο επιμηκυμένα με γραφικά LED σαν κόσμημα.
Το υπόλοιπο αμάξωμα φαίνεται αρκετά οικείο, διατηρώντας τα μυώδη φτερά και τις δυναμικές γραμμές που συνδέονται έντονα με τη μάρκα Crewe.
Το ίδιο ισχύει και για το εσωτερικό, το οποίο φαίνεται να είναι σε μεγάλο βαθμό μεταφερμένο από την τρίτη γενιά του Continental GT, αποδεικνύοντας ότι η τέταρτη γενιά είναι κάτι περισσότερο από ένα facelift.
Παρ’ όλα αυτά, οι μηχανικοί της Bentley βελτίωσαν τη μόνωση ήχου, πρόσθεσαν μια νέα ηλεκτρική αρχιτεκτονική, τα τελευταία συστήματα ADAS και ένα πιο προηγμένο σύστημα ψυχαγωγίας συμβατό.
(Διαβάστε περισσότερα)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης