Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Δοκιμάζουμε το ανανεωμένο Volkswagen T-Cross 1.0 TSI 116 PS

tags :
Δοκιμάζουμε το ανανεωμένο Volkswagen T-Cross 1.0 TSI 116 PS
Στην ωριμότερη φάση της πορείας του βρίσκεται το T-Cross της Volkswagen, αφού με την πρόσφατη ανανέωση του έχει ριχτεί εκ νέου στην πλέον ανταγωνιστική κατηγορία.
Αυτή των μικρών SUV.
Στην περίπτωση του Volkswagen T-Cross, τα 1,2 εκατομμύρια πωλήσεις στην πενταετία της κυκλοφορίας του φανερώνουν τη μεγάλη ανταπόκριση του από το καταναλωτικό κοινό αλλά και την δυσκολία του εγχειρήματος, ώστε το καλό T-Cross να γίνει καλύτερο.
Τι έκανε για αυτό η VW; Καταρχήν διατήρησε την όμορφη σιλουέτα του T-Cross και πρόσθεσε πινελιές εκσυγχρονισμού εξωτερικά και εσωτερικά.
Με γνώμονα τη σχεδιαστική ταύτιση με τα έτερα μοντέλα του γκρουπ, επανασχεδίασε το εμπρόσθια και οπίσθια φώτα, που πλέον είναι LED.
Οι εισαγωγές αέρα στους προφυλακτήρες και γενικότερα η γρίλια στη μάσκα άλλαξαν θυμίζοντας το T-Roc.
Ειδική αναφορά πρέπει να γίνει για τα προαιρετικά φώτα του T-Cross που πλέον είναι τεχνολογίας IQ LED Matrix χαρίζοντας και όμορφη εμφάνιση αλλά και λειτουργικότητα στην πράξη.
Εντός του εσωτερικού, οι ταπετσαρίες είναι ανανεωμένες, ενώ και το ταμπλό με τα πλαϊνά στις πόρτες έχουν δεχτεί μικρές αλλαγές με γνώμονα την βελτίωση της ποιότητας, που ούτως η άλλως είναι κορυφαία για την κατηγορία.
Τα αφρώδη υλικά κυριαρχούν στο ταμπλό (διαβάστε περισσότερα)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης