Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

VW: Οι τιμές του ID.3 GTX, νέες εκδόσεις ID.3 & ID.5

tags :
VW: Οι τιμές του ID.3 GTX, νέες εκδόσεις ID.3 & ID.5
Η ελληνική αντιπροσωπεία ανακοινώνει την έναρξη διάθεσης του ID.3 GTX (από 49.900 ευρώ, δίχως επιδότηση) και της έκδοσης ID.3 Pure (από 38.500 ευρώ). Παράλληλα, η μικρή μπαταρία των 52 kWh θα είναι διαθέσιμη για πρώτη φορά και στο αμιγώς ηλεκτρικό SUV coupé ID.5.
Νέο ID.3 GTX: Το ID.3 GTX αποτελεί την πιο δυναμική έκδοση του μοντέλου το οποίο φέρει έναν ηλεκτροκινητήρα που έχει τοποθετηθεί στον πίσω άξονα και αποδίδει 210 kW (286 PS) με μέγιστη ροπή 545 Nm. Το σπορ μοντέλο επιταχύνει από 0 στα 100 km/h σε μόλις 5,9 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 180 km/h. Η μπαταρία ιόντων λιθίου ενεργειακής χωρητικότητας 79 kWh προσφέρει έως και 603 km αυτονομίας και η οποία μπορεί να φορτιστεί σε σταθμούς ταχείας φόρτισης DC με έως 185 kW.
Με αυτή την ισχύ, η μπαταρία μπορεί να φορτιστεί ξανά από το 10 στο 80% σε περίπου 26 λεπτά.
Αναβαθμισμένα ID.3 Pro & ID.3 Pro S: Έναν χρόνο μετά την αναβάθμιση του, το ηλεκτρικό Hatchback δέχεται περαιτέρω βελτιώσεις αφού διαθέτει τώρα την επόμενη γενιά λογισμικού (ID. Software 5.0) και infotainment, καθώς και βελτιωμένη φιλοσοφία χειρισμού. Ταχύτερη φόρτιση: Ένα νέο και πολύ σημαντικό στοιχείο είναι η θερμική προετοιμασία της μπαταρίας υψηλής τάσης για ταχυφόρτιση σε όλες τις εκδόσεων ID.3.
Κάτι που διασφαλίζει ότι πριν από την επόμενη στάση φόρτισης DC η θερμοκρασία της μπαταρίας φθάνει στο επιθυμητό επίπεδο και που επιτρέπει πιο γρήγορη φόρτιση για όσους βρίσκονται εν μέσω ενός μεγάλου ταξιδιού.
Αυτό συμβάλλει στη μείωση του χρόνου φόρτισης κατά αρκετά λεπτά, ιδίως το χειμώνα. Χάρη σε αυτή την λειτουργία και σε μακρινά ταξίδια με μία ή περισσότερες στάσεις φόρτισης, η μπαταρία του ID.3 τροφοδοτείται το συντομότερο δυνατό με ηλεκτρική ενέργεια (διαβάστε περισσότερα)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης