Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Mercedes-AMG GT 63 Pro 4Matic+: Σούπερ αεροδυναμική με 612 άλογα

tags :
Mercedes-AMG GT 63 Pro 4Matic+: Σούπερ αεροδυναμική με 612 άλογα
Η γκάμα της Mercedes-AMG GT επεκτείνεται με την εισαγωγή της νέας GT 63 Pro 4Matic+ που έκανε ντεμπούτο στο Goodwood Festival of Speed.
Η GT 63 Pro 4Matic+ ξεχωρίζει με τη δυναμική μπροστινή όψη του, που διαθέτει μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα και επιπλέον splitter από ανθρακονήματα.
Άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν το σύστημα ελέγχου αέρα AirPanel, που βοηθά στη μείωση της αεροδυναμικής ανύψωσης στον μπροστινό άξονα 30 κιλά.
Οι βελτιώσεις δεν σταματούν εδώ, καθώς το κουπέ διαθέτει σταθερή πίσω αεροτομή και επιπλέον αεροδυναμικά στοιχεία κάτω από το αμάξωμα, παρόμοιους με αυτούς του hypercar One.
Το σπορ στοιχείο ενισχύεται περαιτέρω με ένα πακέτο ανθρακονημάτων που περιλαμβάνει εμπρός splitter, πίσω διαχύτη και νέα πλαϊνά μαρσπιέ.
Το γερμανικό supercar διαθέτει ζάντες 21 ιντσών από σφυρήλατο αλουμίνιο, ντυμένες με ελαστικά Michelin Pilot Sport 5 ή Michelin Pilot Sport Cup 2 R.
Όποια ελαστικά και αν επιλέξετε, υποστηρίζονται από ένα υψηλής απόδοσης σύστημα φρένων που διαθέτει τους «μεγαλύτερους τυποποιημένους κεραμικούς δίσκους φρένων που είναι διαθέσιμοι από τη Mercedes-AMG».
Οι δίσκοι είναι στα 419 χιλιοστά μπροστά και μαγκώνονται από εξαπίστονες δαγκάνες (διαβάστε περισσότερα)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης