Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Πως λειτουργεί το νέο MG3 Hybrid+

tags :
Πως λειτουργεί το νέο MG3 Hybrid+
To MG3 συνδυάζει την αποδοτικότητα ενός πλήρους υβριδικού συστήματος με τις βέλτιστες επιδόσεις και την δυνατή χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου.
Το σύστημα μετάδοσης κίνησης Hybrid+ της MG καθιστά το νέο MG 3 Hybrid+ το ταχύτερο σε επιτάχυνση υβριδικό μοντέλο του B Segment, με χρόνο για 0-100 km/h, μόνο 8,0 δευτερόλεπτα.
Η επιτάχυνση δε, από τα από 80-120 km/h – είναι εξίσου εντυπωσιακή, καθώς ολοκληρώνεται μόλις σε 5,0 δευτερόλεπτα, σημειώνοντας επιδόσεις ενός hot hatchback, sport μοντέλου.
Η τεχνολογία της MG σε αυτό το υβριδικό σύστημα, έχει ως αποτέλεσμα μια μεγαλύτερη μπαταρία και έναν πιο ισχυρό ηλεκτροκινητήρα σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές στην αγορά υβριδικών της κατηγορίας Β.
Με το ηλεκτρικό σύστημα συνδυάζεται ένας τετρακύλινδρος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων που αποδίδει 102 ίππους σε κύκλο Atkinson.
Έχει θερμοδυναμική απόδοση στο 41% και συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο τριών σχέσεων, μία γεννήτρια και ένα ηλεκτρομοτέρ.
Ο κινητήρας βενζίνης συνεργάζεται με τον ηλεκτροκινητήρα, ο οποίος παράγει 100 kW (136 ίππους).
Το σύστημα Hybrid+ εξασφαλίζει ένα ευρύ φάσμα απόδοσης ισχύος σε όλο το εύρος στροφών, καταφέρνοντας να κινηθεί με αμιγώς ηλεκτρική κίνηση έως 80 km/h (διαβάστε περισσότερα)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης