Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Ράλι Ακρόπολις: Στον «Σείριο» η φετινή υπερειδική!

tags :
Ράλι Ακρόπολις: Στον «Σείριο» η φετινή υπερειδική!
Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024 επιφυλάσσει μια εντυπωσιακή και πρωτότυπη υπερειδική διαδρομή στον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (ΣΕΑ) Σείριος στις 7 Σεπτεμβρίου.
Αυτή η πρωτοποριακή διαδρομή υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία τόσο για τους θεατές όσο και για τους συμμετέχοντες αγωνιζόμενους, σε ένα μέρος που μέχρι τώρα δεν έχει χρησιμοποιηθεί σε αγώνα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ της FIA. ,
Η νέα διαδρομή θα ξεκινά από τον αυτοκινητόδρομο, όπου τα αγωνιστικά αυτοκίνητα θα κινούνται σε αντίθετες κατευθύνσεις πάνω και κάτω από το διαχωριστικό στηθαίο μέσω ειδικά διαμορφωμένης ράμπας, καλύπτοντας μια απόσταση 3,2 χλμ.
Μέρος της διαδρομής θα περάσει μέσα από το πάρκινγκ του ΣΕΑ Σείριος και θα περιλαμβάνει τεχνητά εμπόδια για να αυξήσει το βαθμό δυσκολίας.
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, κατά την ανακοίνωση της νέας υπερειδικής διαδρομής, τόνισε τη σημασία της πρωτοβουλίας αυτής, επισημαίνοντας την αναβάθμιση του αθλητισμού στην Ελλάδα και την ανάγκη προσφοράς μοναδικών εμπειριών στους θεατές (διαβάστε περισσότερα)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης