Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Ράλι Φινλανδίας: Νικητής ο Ogier, εγκατάλειψη για Rovanpera και Evans!

tags :
Ράλι Φινλανδίας: Νικητής ο Ogier, εγκατάλειψη για Rovanpera και Evans!
Μεγάλη ανατροπή είχε το ράλι Φινλανδίας ανατράπηκε όταν οι Kalle Rovanpera και Elfyn Evans της Toyota εγκατέλειψαν τον αγώνα στην προτελευταία ειδική.
Μεγάλος τυχερός ο Neuville που διατηρεί τα ηνία στο πρωτάθλημα και που τερμάτισε πίσω από τον Ogier.
Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Rovanpera φαινόταν ότι θα κερδίσει για πρώτη φορά στην πατρίδα του, έχοντας αποκτήσει προβάδισμα 45,8 δευτερολέπτων στην ειδική 19 (Sahloinen-Moksi, 14,27 χλμ.).
Ωστόσο, ο Φινλανδός προσέκρουσε σε βράχο στην εσωτερική πλευρά μιας αριστερής στροφής, με αποτέλεσμα το GR Yaris του να πέσει στα δέντρα.
Ο Rovanpera και ο συνοδηγός του, Jonne Halttunen, κατάφεραν να βγουν από το αυτοκίνητο χωρίς τραυματισμούς, αλλά οι ελπίδες τους για νίκη εξανεμίστηκαν.
Η έξοδος του Rovanpera έδωσε την πρωτοπορία στον Sebastien Ogier, ο οποίος προηγείται του Thierry Neuville της Hyundai κατά 40,1 δευτερόλεπτα, ενώ ο Adrien Fourmaux της M-Sport βρίσκεται στην τρίτη θέση.
Το περιστατικό συνέβη λίγες στιγμές μετά την εγκατάλειψη του Evans στην ίδια ειδική, αφήνοντας τον υποψήφιο για το πρωτάθλημα του WRC χωρίς βαθμούς.
Ο οδηγός της Toyota έχασε τον έλεγχο του GR Yaris στην πρώτη στροφή της ειδικής 19, με αποτέλεσμα την άμεση εγκατάλειψή του (διαβάστε περισσότερα)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης