Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Πόσο κοστίζει το νέο Fiat 600

tags :
Πόσο κοστίζει το νέο Fiat 600
Το ολοκαίνουργιο Fiat 600 αξιοποιεί την παράδοση και την τεχνογνωσία της Fiat στα compact αυτοκίνητα, προσφέροντας ένα μοντέλο με σύγχρονο SUV στιλ που τραβά τα βλέμματα.
Από 23.990 ευρώ.
Με μήκος 4,17 μέτρων, το 600 ενσωματώνει τη σχεδιαστική φιλοσοφία του δημοφιλούς Fiat 500, αλλά με μεγαλύτερες διαστάσεις και πιο δυναμικό προφίλ.
Το εσωτερικό του Fiat 600 συνδυάζει στυλ και άνεση, προσφέροντας χώρους για τον οδηγό και τέσσερις ενήλικους επιβάτες, μαζί με 15 λίτρα αποθηκευτικού χώρου για μικροαντικείμενα και 385 λίτρα για τις αποσκευές.
Επιπλέον, το αυτοκίνητο εξοπλίζεται με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για την άνεση, την ασφάλεια και την ψυχαγωγία, περιλαμβάνοντας λειτουργία μασάζ στο κάθισμα του οδηγού στην έκδοση la Prima.
Το σύστημα infotainment Uconnect διαθέτει οθόνη αφής 10,25 ιντσών, ενώ ο ψηφιακός πίνακας οργάνων έχει διαγώνιο 7,0 ιντσών.
Από το βασικό επίπεδο εξοπλισμού, το Fiat 600 περιλαμβάνει πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, cruise control, ασύρματο Apple CarPlay και Android Auto, καθώς και προβολείς LED Reflector (διαβάστε περισσότερα)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης