Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Νέο Renault Captur ECO-G 100 με 21.950 ευρώ

Νέο Renault Captur ECO-G 100 με 21.950 ευρώ
Κινητήρας διπλού καυσίμου, βενζίνης – LPG, με εργοστασιακό σύστημα υγραεριοκίνησης, για κορυφαία αυτονομία έως 1.300 χλμ. με ένα γέμισμα – Πάνω από 40% το όφελος για το χρήστη αναφορικά με το μέσο κόστος καυσίμου ανά χιλιόμετρο, σε σχέση με τη βενζίνη
Το νέο Renault Captur παραμένει ορόσημο στην κατηγορία των compact SUV, με πλήθος νέων χαρακτηριστικών, που έρχονται να προστεθούν στα ήδη πολλά χαρακτηριστικά που έχουν χτίσει την ταυτότητα και την επιτυχία του τα τελευταία 10 χρόνια.
Πέρα από το νέο μπροστινό μέρος και τις πιο αθλητικές γραμμές, το νέο μοντέλο διαθέτει μια πιο κομψή, πιο premium αισθητική συνολικά, τόσο στις λεπτομέρειες του εξωτερικού, όσο και του εσωτερικού του.
Το νέο μοντέλο διατίθεται στην ελληνική αγορά με δυνατότητα επιλογής δύο τύπων καυσίμου και 5 σύγχρονων και οικονομικών κινητήρων, προσφέροντας μοναδικές απολαύσεις τόσο για τον οδηγό όσο και για τους επιβάτες.
Το πιο δημοφιλές κινητήριο σύνολο στην ελληνική αγορά, η έκδοση ECO-G 100 του νέου Renault Captur με κινητήρα διπλού καυσίμου (βενζίνης-LPG) 100 ίππων, έρχεται τώρα σε νέα, ασυναγώνιστη τιμή, από €21.950 (διαβάστε περισσότερα)

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης