Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Leapmotor: Ξεκινούν στην Ελλάδα οι πωλήσεις της νέας κινεζικής μάρκας

tags :
Leapmotor: Ξεκινούν στην Ελλάδα οι πωλήσεις της νέας κινεζικής μάρκας
Τα δύο πρώτα μοντέλα στην Ελλάδα
Η Italian Motion, θυγατρική των Autohellas και Samelet, αναλαμβάνει επίσημα την εισαγωγή και διανομή των ηλεκτρικών οχημάτων της Leapmotor στην Ελλάδα.
Η Leapmotor, ιδρυθείσα το 2015 στην Κίνα, είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων ( EV), με δυναμική ανάπτυξη και τεχνολογικές καινοτομίες που την τοποθετούν στην κορυφή των νεοφυών επιχειρήσεων στον τομέα των ηλεκτρικών οχημάτων στην Κίνα.

Στρατηγική Συνεργασία Stellantis και Leapmotor

Η Leapmotor, μέσω της κοινοπραξίας Leapmotor International B.V., στην οποία η Stellantis κατέχει το 51%, στοχεύει να επεκταθεί γρήγορα στην Ευρώπη και παγκοσμίως.
Η επένδυση της Stellantis, ύψους 1,5 δισ. ευρώ, έγινε με σκοπό να ενισχύσει την παγκόσμια εμβέλεια της Leapmotor και να την υποστηρίξει στην επέκταση των δραστηριοτήτων της στις ευρωπαϊκές αγορές.
Αυτή η συνεργασία επιτρέπει στην Leapmotor να αξιοποιήσει το ισχυρό δίκτυο διανομής της Stellantis, που περιλαμβάνει ήδη τις μάρκες Fiat, Jeep, Alfa Romeo και άλλες.

Τα δύο πρώτα μοντέλα στην Ελλάδα

Η γκάμα των οχημάτων Leapmotor στην ελληνική αγορά θα ξεκινήσει με δύο ηλεκτρικά μοντέλα, σχεδιασμένα για να καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών (διαβάστε περισσότερα)

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης