Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Οι τιμές των KGM Tivoli, Korando, Torres και Musso στην Ελλάδα

tags :
Οι τιμές των KGM Tivoli, Korando, Torres και Musso στην Ελλάδα
Η πρώην SsangYong επιστρέφει στην ελληνική αγορά μέσω της με τη Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. Δείτε τις αρχικές τιμές των Tivoli, Korando και Musso
Από το μικρό και ευέλικτο Tivoli, το ευρύχωρο και οικογενειακό Korando, το συμβατικό ή ηλεκτρικό Torres μέχρι το στιβαρό και ισχυρό Musso, η KGM προσφέρει μια ευρεία γκάμα μοντέλων με κινητήρες που καλύπτουν κάθε ανάγκη, διασφαλίζοντας την ισορροπία μεταξύ απόδοσης, οικονομίας και οδηγικής άνεσης.
Ξεχωρίζει και το Musso που δίνει μία εναλλακτική στην κατηγορία των pickup μετά την κατάργηση των Nissan Navara και Mitsubishi L200.

KGM Tivoli

Το Tivoli είναι το κόμπακτ SUV.
Προσφέρει ευρύχωρο εσωτερικό, πλήθος τεχνολογικών χαρακτηριστικών και κινητήρες που συνδυάζουν καλή απόδοση με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.
Το Tivoli ξεχωρίζει για την άνεση που προσφέρει στην καθημερινή οδήγηση, καθώς και για τα προηγμένα συστήματα ασφαλείας που διαθέτει.
Το Tivoli, το μικρό SUV της KGM, διατίθεται με μια σειρά κινητήρων που συνδυάζουν την καλή απόδοση με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.
Οι επιλογές περιλαμβάνουν έναν βενζινοκινητήρα 1,5 λίτρων turbo, με απόδοση 163 ίππων/ 260 Nm.
Οι κινητήρες συνδυάζονται με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων ή αυτόματο κιβώτιο, προσφέροντας επιλογές ανάλογα με τις προτιμήσεις του οδηγού (διαβάστε περισσότερα)

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης