Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Το Hyundai Inster Cross και σε off - road έκδοση

tags :
Το Hyundai Inster Cross και σε off - road έκδοση
Ένα από τα πιο ενδιαφέρονται ηλεκτρικά city-cars που θα δούμε από τις αρχές του 2025 και στη χώρα μας είναι το Inster που θα έχει και έκδοση Cross
Η Hyundai παρουσίασε το νέο Inster Cross, μια off-road εκδοχή του πρόσφατα λανσαρισμένου ηλεκτρικού αυτοκινήτου πόλης, που είναι έτοιμο να αποτέλεσε το ιδανικό κίνητρο για αποδράσεις εκτός του αστικού κύκλου, όπως διατείνεται η Hyundai.
Σε σχέση με την απλή έκδοσή του Inster, η Cross διαθέτει πιο «άγρια» εμφάνιση, με ενισχυμένους προφυλακτήρες, προστατευτικές ποδιές, μαύρα πλαϊνά προστατευτικά και ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών.
Στην οροφή υπάρχουν ράγες για μπαγκαζιέρα, ενώ διατίθεται προαιρετικά και ένα καλάθι οροφής για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο.
Το Cross θα διατίθεται σε αποκλειστική ματ πράσινη απόχρωση (Amazonas Green), ενώ στο εσωτερικό του ξεχωρίζει η γκρι ταπετσαρία με έντονες λεπτομέρειες σε λαχανί χρώμα.
Ένα ακόμη χαρακτηριστικό είναι η δυνατότητα να αναδιπλώνονται και τα τέσσερα καθίσματα, δημιουργώντας έτσι περισσότερο αποθηκευτικό χώρο, ενώ έμφαση έχει δοθεί στον χώρο μπροστά εν απουσία της κεντρικής κονσόλας  (Διαβάστε περισσότερα)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης