Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Ο Putin συζήτησε στο Συμβούλιο Ασφαλείας της Ρωσίας την κατάσταση στη Λιβύη και τη Συρία

tags :
Ο Putin συζήτησε στο Συμβούλιο Ασφαλείας της Ρωσίας την κατάσταση στη Λιβύη και τη Συρία
Ο Ρώσος πρόεδρος V. Putin προήδρευσε επιχειρησιακής σύσκεψης με τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, κατά την διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν η κατάσταση στην Συρία, την Λιβύη
Ο Ρώσος πρόεδρος V. Putin προήδρευσε επιχειρησιακής σύσκεψης με τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, κατά την διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν η κατάσταση στην Συρία, την Λιβύη και άλλα επίκαιρα θέματα, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου D. Pescov.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Ρώσου προέδρου, ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε στο ζήτημα της τρομοκρατικής δραστηριότητας στην επαρχία Ιντλίμπ της Συρίας και στο ζήτημα της διευθέτησης της κατάστασης στην Λιβύη.
Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο Ρώσος πρωθυπουργός D. Medvedev, ο Ρώσος υπουργός Άμυνας S. Soighu, ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών S. Lavrov, ο γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας N. Patrusev, ο υπουργός Εσωτερικών της Ρωσίας V. Kalokolcev, ο διοικητής της FSB A. Bortnikov, ο διευθυντής της Υπηρεσίας Εξωτερικής Κατασκοπείας S. Nariskin, η πρόεδρος του Συμβουλίου της Ομοσπονδίας (άνω βουλή) V. Matvienko, ο πρόεδρος της Κρατικής Δούμας (βουλή) V. Volodin.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης