Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Οργιάζει η τουρκική προπαγάνδα: Στο επίκεντρο Oruc Reis και Έλληνες αξιωματούχοι

tags :
Οργιάζει η τουρκική προπαγάνδα: Στο επίκεντρο Oruc Reis και Έλληνες αξιωματούχοι
Συνεχίζουν την προπαγάνδα οι Τούρκοι 
Την προπαγάνδα για τη δραστηριότητα του σεισμογραφικού πλοίου Oruc Reis συνεχίζουν οι Τούρκοι, ενώ στο επίκεντρο των μέσων ενημέρωσης της γείτονος είναι η παραίτηση του πρώην σύμβουλου του πρωθυπουργού, Διακόπουλου, αλλά και οι δηλώσεις του Έλληνα αξιωματικού εν αποστρατεία, Σάββα Καλεντερίδη.
Ειδικότερα, στον λογαριασμό του υπουργείου Άμυνας της Τουρκίας στο Τwitter αναρτήθηκαν φωτογραφίες του ερευνητικού πλοίου συνοδεία πλοίων του πολεμικού ναυτικού της Τουρκίας.
«Οι φρεγάτες και οι κορβέτες του τουρκικού πολεμικού ναυτικού συνεχίζουν να παρέχουν προστασία και να συνοδεύουν το Oruc Reis στην διεξαγωγή των ερευνών του στη ζώνη θαλάσσιας δικαιοδοσίας της χώρας μας στην ανατολική Μεσόγειο» αναφέρεται στα τουρκικά και τα αγγλικά.
Image
Εκτενές άρθρο αφιερώνει, από την άλλη, η τουρκική εφημερίδα Hurriyet στον σύμβουλο του πρωθυπουργού της Ελλάδος, Κυριάκου Μητσοτάκη, Αλέξανδρο Διακόπουλο, αναφέροντας πως εξαναγκάστηκε σε παραίτηση μετά από δηλώσεις του πως το Oruc Reis διενήργησε έρευνες.
Image
Ξεχωριστή αναφορά κάνει αναφορά η Hurriyet στον Έλληνα αξιωματικού εν αποστρατεία, Σάββα Καλεντερίδη.
Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα, ο κ. Καλεντερίδης αναφέρθηκε στο γεγονός πως, παρότι η Τουρκία ανέπτυξε πολεμική βιομηχανία, η Ελλάδα κατάστρεψε τη δική της, εκθειάζοντας, μάλιστα, τα όπλα της γείτονος.
Image
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης