Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Στην νίκη των Αζέρων στο Nagorno Karabakh συνέβαλλε και το Τουρκικό Bayraktar TB2

Στην νίκη των Αζέρων στο Nagorno Karabakh συνέβαλλε και το Τουρκικό Bayraktar TB2
Την ώρα που η Ελλάδα έχει εγκαταλείψει κάθε εξοπλιστικό πρόγραμμα εσωτερικής παραγωγής, έχει δαιμονοποιηθεί το όπλο και η οπλοκατοχή, στην Τουρκία υπάρχουν σχεδόν 1200 πάσης φύσεως βιομηχανίες όπλων
Επήλθε εκεχειρία στο Nagorno Karabakh αλλά με μεγάλες απώλειες και χαμένα εδάφη για τους αρμενίους προς όφελος των Αζέρων του Nagorno Karabakh.
Ένας από τους παράγοντες που συνέβαλλαν στην νίκη του Αζερμπαϊτζάν επί της Αρμενίας στο Nagorno Karabakh ήταν και το Bayraktar TB2 με δορυφορικό σύστημα.
Το τουρκικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος – τύπου drone -  ΤΒ2 της Bayraktar εξελίσσεται.
Την ώρα που η Ελλάδα έχει εγκαταλείψει κάθε εξοπλιστικό πρόγραμμα εσωτερικής παραγωγής, έχει δαιμονοποιηθεί το όπλο και η οπλοκατοχή, στην Τουρκία υπάρχουν σχεδόν 1200 πάσης φύσεως βιομηχανίες όπλων, στην Ελλάδα έχουν καταρρεύσει όλα.

Το TB2, έχει μεγαλύτερο εύρος ελέγχου και χρησιμοποιεί το σύστημα επικοινωνίας SATCOM, αναμένεται να προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία σε διασυνοριακές επιχειρήσεις.
Η νέα έκδοση του Bayraktar TB2 με δορυφορικό σύστημα, που αναπτύχθηκε από την Baykar.
Με βάση φωτογραφίες που δόθηκαν στην δημοσιότητα δείχνουν  επίσης τα συστήματα κάμερας CATS που παράγονται από την ASELSAN, τα οποία δοκιμάστηκαν σε SİHAs μετά το εμπάργκο όπλων του Καναδά.
Το ανανεωμένο TB2 περιλαμβάνει επίσης το δορυφορικό τερματικό σύστημα επικοινωνίας SATCOM, το οποίο είναι το εθνικό σύστημα επικοινωνίας.
Με αυτόν τον τρόπο, το Bayraktar TB2 έχει την ικανότητα να πετάει σε ιδιαίτερα μεγάλο υψόμετρο.

Τα ρωσικά μέσα θεωρούν ότι η Ρωσία δεν έχει εξελιχθεί στα μη επανδρωμένα αεροσκάφη

Τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης μιλούν για την ανεπάρκεια των συστημάτων UAV της Ρωσίας.
Είναι η Ρωσία έτοιμη για τον πόλεμο SΙHA;
Η απάντηση είναι πως όχι, μάλιστα ο ανταποκριτής του BBC στη Μόσχα μοιράστηκε την αυτοκριτική της Ρωσίας για τα συστήματα SΙHA στα ρωσικά μέσα ενημέρωσης.
Ρωσική εφημερίδα έγραψε ότι η Ρωσία δεν ήταν έτοιμη για τον πόλεμο UAV, η Ρωσία είχε εκατοντάδες μικρά drone, αλλά όχι μεγάλα drone.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης