Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Τουρκικά ΜΜΕ: Η ελληνική ακτοφυλακή ώθησε μετανάστες να επιστρέψουν πίσω στα τουρκικά χωρικά ύδατα

tags :
Τουρκικά ΜΜΕ: Η ελληνική ακτοφυλακή ώθησε μετανάστες να επιστρέψουν πίσω στα τουρκικά χωρικά ύδατα
H ελληνική ακτοφυλακή προσπάθησε να βυθίσει σκάφη που μεταφέρουν μετανάστες για να τους εμποδίσει να φτάσουν στα σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, γράφουν προκαλώντας εκ νέου τα τουρκικά ΜΜΕ
Συνεχίζουν την ρητορική τους κατά της Ελλάδας τα τουρκικά ΜΜΕ ισχυριζόμενα ότι η ελληνική ακτοφυλακή ώθησε παράτυπους μετανάστες να επιστρέψουν στα τουρκικά χωρικά ύδατα.
«Πλάνα που καταγράφηκαν από αεροσκάφη των τουρκικών δυνάμεων ασφαλείας δείχνουν ότι οι ελληνικές αρχές εγκατέλειψαν τους μετανάστες στα ανοιχτά της θάλασσας, βόρεια του νησιού της Ρόδου», γράφει η Daily Sabah.
Αφού οι μετανάστες αναγκάστηκαν να επιστρέψουν στα τουρκικά νερά υπό επικίνδυνες συνθήκες, η τουρκική ακτοφυλακή μπήκε γρήγορα για να τους σώσει, συνεχίζει η φιλοκυβερνητική εφημερίδα της Τουρκίας.
Ήδη από την περασμένη εβδομάδα πολλά άλλα τουρκικά ΜΜΕ, όπως το πρακτορείο Anadolu, επικαλούνται διαρκώς στοιχεία που «αποδεικνύουν» σύμφωνα με τα εν λόγω sites, ότι η ελληνική ακτοφυλακή προσπάθησε να βυθίσει σκάφη που μεταφέρουν μετανάστες για να τους εμποδίσει να φτάσουν στα σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Screenshot_10.png
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης