Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Erdogan: Είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε με οποιονδήποτε, αρκεί να σεβαστεί τα κυριαρχικά μας δικαιώματα

Erdogan: Είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε με οποιονδήποτε, αρκεί να σεβαστεί τα κυριαρχικά μας δικαιώματα
Δεν έχουμε κάποιο άλυτο πρόβλημα με την Ευρώπη, τις ΗΠΑ, τη Ρωσία, την Κίνα ή οποιαδήποτε άλλη χώρα στην περιοχή μας, είπε ο Τούρκος πρόεδρος
«Είμαστε έτοιμοι να μιλήσουμε και να συνεργαστούμε με οποιονδήποτε υπό τον όρο ότι θα γίνουν σεβαστά τα κυριαρχικά μας δικαιώματα», τόνισε σε εκδήλωση στην Άγκυρα ο Τούρκος πρόεδρος Tayyip Erdogan.
Σημείωσε ότι, οποιαδήποτε εξέλιξη στην ευρύτερη περιοχή και τον κόσμο επιβεβαιώνει τη σημασία της Τουρκίας και εμφανίστηκε δεκτικός στον διάλογο με οποιαδήποτε χώρα, που θα υπογραμμίσει την ισχύ της Άγκυρας στην ευρύτερη περιοχή.

«Κανένα άλυτο πρόβλημα»

«Είμαστε έτοιμοι να συναντηθούμε, να μιλήσουμε, να καταλήξουμε σε συμφωνία και να συνεργαστούμε με οποιονδήποτε υπό τον όρο ότι θα σεβαστεί την κυριαρχία, τα δικαιώματα και τους νόμους μας»,  επισήμανε ο Τούρκος πρόεδρος.
«Κατά συνέπεια, τόσο οι καρδιές όσο και τα χέρια μας είναι ανοιχτά σε όποιον θέλει να περπατήσει μαζί μας.
Δεν έχουμε κανένα συγκεκριμένο πρόβλημα ή κάποιο άλυτο πρόβλημα με την Ευρώπη, τις ΗΠΑ, τη Ρωσία, την Κίνα ή οποιαδήποτε άλλη χώρα στην περιοχή μας.
Είμαστε έτοιμοι να συναντηθούμε, να μιλήσουμε, να καταλήξουμε σε συμφωνία και να συνεργαστούμε με οποιονδήποτε υπό τον όρο ότι θα σεβαστεί την κυριαρχία, τα δικαιώματα, τους νόμους και τις δυνατότητές μας», είπε χαρακτηριστικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης