Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Bahceli (κυβερνητικός εταίρος Erdogan): Οι εχθροί μας πονούν και ο ύπνος τους έχει διαταραχθεί - Πυρά κατά Δένδια και Βανδή

Bahceli (κυβερνητικός εταίρος Erdogan): Οι εχθροί μας πονούν και ο ύπνος τους έχει διαταραχθεί - Πυρά κατά Δένδια και Βανδή
Ο κυβερνητικός εταίρος του Erdogan έβαλε στο στόχαστρο του τον Νίκο Δένδια αλλά και τη Δέσποινα Βανδή
Σχετικά Άρθρα
Δριμεία επίθεση κατά του Έλληνα υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Δένδια, εξαπέλυσε ο κυβερνητικός του Erdogan, Devlet Bahceli.
«Το γεγονός ότι ο Έλληνας υπουργός Άμυνας, ο οποίος επισκέφθηκε τη Νότια Κύπρο τις προάλλες, συκοφάντησε τους εορτασμούς της 50ης επετείου ως "γιορτή ντροπής των Τουρκοκυπρίων" και εξέφρασε τη δυσφορία του για την παρουσία των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων θα πρέπει να θεωρηθεί ως αγένεια, δειλία και καθαρή θρασύτητα. Ο χαρακτηρισμός των εορτασμών των 50 χρόνων ως "γιορτές ντροπής" είναι το παραλήρημα ενός σκοταδιστή, ο παραλογισμός ενός ανεκδιήγητου ανθρώπου.
Η Ειρηνευτική Επιχείρηση της 20ης Ιουλίου τερμάτισε τις απόπειρες γενοκτονίας των Τουρκοκυπρίων, έκανε τους αγωνιστές της ΕΟΚΑ να πληρώσουν ένα τίμημα, απέτρεψε τη μετατροπή της Κύπρου σε ελληνικό νησί, εξασφάλισε την ύπαρξη των Τουρκοκυπρίων και άνοιξε την πόρτα στη μετέπειτα 50ετή περίοδο ειρήνης και σταθερότητας.
Ως εκ τούτου, οι εχθροί των Τούρκων είναι ανήσυχοι, πονούν και ο ύπνος τους έχει διαταραχθεί. Το χρόνιο κυπριακό πρόβλημα είναι έργο αυτών που φοβούνται τη λύση. Κάθε φορά, ήταν η ελληνική πλευρά που δεν ευνοούσε τη λύση» υποστήριξε ο Bahceli.

Στο στόχαστρο και η Δέσποινα Βανδή

Στο στόχαστρό του Bahceli βρέθηκε και η Δέσποινα Βανδή λέγοντας ότι «μια Ελληνίδα τραγουδίστρια δεν έδειξε σεβασμό στη σημαία της Τουρκίας και την εικόνα του Ataturk και αυτό είναι μια απόδειξη της ανηθικότητάς που δοκιμάζει την υπομονή μας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης