Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Δένδιας: Ύψιστη πολιτική προτεραιότητα για την Κυβέρνηση η αμυντική θωράκιση του Έβρου

Δένδιας: Ύψιστη πολιτική προτεραιότητα για την Κυβέρνηση η αμυντική θωράκιση του Έβρου
Ο Ν. Δένδιας επισκέφθηκε και την έδρα της Τακτικής Διοίκησης του 41 Συντάγματος Πεζικού στη Σαμοθράκη
"Η αμυντική θωράκιση του Έβρου, η αμυντική θωράκιση της Θράκης, αποτελεί όχι μόνο συνταγματική υποχρέωση, αλλά και ύψιστη πολιτική προτεραιότητα για την Κυβέρνηση", δήλωσε μετά την επίσκεψή του στο Κέντρο Εξομοιωτών της ΔΙΤ του ΓΕΣ στην Αλεξανδρούπολη ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ν. Δένδιας.
Ο κ. Δένδιας ανέφερε ότι "στο Κέντρο Εξομοιωτών το οποίο επισκέφθηκα στην Αλεξανδρούπολη, μπορεί κανείς να έρθει σε επαφή με τον 21ο αιώνα στις Ένοπλες Δυνάμεις της Πατρίδας μας.
Ένα μεγάλο τμήμα της προσπάθειας που καταβάλλεται υπάγεται στην «Ατζέντα 2030», για τη δημιουργία σύγχρονων και ισχυρών Ενόπλων Δυνάμεων. Όπως έχει πει ο Πρωθυπουργός, των πιο ισχυρών Ενόπλων Δυνάμεων στην ιστορία του Ελληνισμού".
δδ4.JPG
"Οι εξομοιωτές αρμάτων μάχης δίνουν τη δυνατότητα στο εξαιρετικό προσωπικό μας, για το οποίο είμαστε πολύ υπερήφανοι, να εκπαιδεύεται διαρκώς με μετρήσιμα αποτελέσματα καθ’ όλη τη διάρκεια της υπηρεσίας του στις Ένοπλες Δυνάμεις", πρόσθεσε ο υπουργός.

Στη Σαμοθράκη

Επίσης, ο κ. Δένδιας επισκέφθηκε την έδρα της Τακτικής Διοίκησης του 41 Συντάγματος Πεζικού στη Σαμοθράκη.
"Έναν Σχηματισμό που έχει ως έμβλημά του το άγαλμα της «Νίκης της Σαμοθράκης» και του οποίου το προσωπικό επιτελεί ευσυνείδητα και με επαγγελματισμό την αποστολή του", όπως σημείωσε σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ.
δδ3.JPG

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης