Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Japonica: Ιστορικό «φαινόμενο» επιτυχίας η Ελλάδα! – Κρατά την 1η θέση στην Ευρώπη στον τομέα της οικονομικής αναγέννησης

tags :
Japonica: Ιστορικό «φαινόμενο» επιτυχίας η Ελλάδα! – Κρατά την 1η θέση στην Ευρώπη στον τομέα της οικονομικής αναγέννησης
Θερμός χαιρετισμός στο συνέδριο του Ελληνικού Επιμελητηρίου
Την σημαντική πρόοδο της ελληνικής οικονομίας εξήρε για ακόμη μία φορά, ο ιδρυτής και επικεφαλής της Japonica Partners, Paul Kazarian.
Στα περιθώριο του 24ου συνεδρίου του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου, ο Αμερικανός επενδυτής υπογράμμισε πως η Ελλάδα συνιστά ένα ιστορικό φαινόμενο επιτυχίας οικονομικής αναγέννησης.
Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, η Ελλάδας σε μόλις 5 χρόνια, κατάφερε να «περάσει» από την τελευταία θέση στην πρώτη, «πετυχαίνοντας κάτι που φαινόταν αδύνατο ανατρέποντα σημαντικούς παγκόσμιους δείκτες . Αυτή την στιγμή η Ελλάδα προηγείται 27 κρατών ακόμα και του παλιού νούμερο ένα, αυτό της Σουηδίας και το 2014 μπορεί να ξεπεράσει την Σιγκαπούρη».
Τέλος, στο περιθώριο της αξιολόγησης «Α+» που παρείχε προ ημερών στην Ελλάδα, ο Paul Kazarian διέτεινε πως η Αθήνα «κέρδισε με την αξία της την αξιολόγηση»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης