Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Deutsche Bank: Η Ελλάδα ξεκολλά από τον πάτο - Ισχυρή η βελτίωση της μεταποίησης

Deutsche Bank: Η Ελλάδα ξεκολλά από τον πάτο - Ισχυρή η βελτίωση της μεταποίησης
Τα καλύτερα του αναμενομένου στοιχεία στη Γερμανία, τη Γαλλία και την Ιταλία αντιστάθμισαν τη ραγδαία πτώση που κατέγραψε η μεταποίηση στην Ισπανία
Ισχυρή βελτίωση στο μέτωπο της μεταποιητικής δραστηριότητας στην Ελλάδα διαπιστώνει η Deutsche Bank, στην τελευταία 5σέλιδη έκθεσή της, υπό τον τίτλο "Euro manufacturing PMIs", την οποία εξασφάλισε και παρουσιάζει το www.bankingnews.gr.
Αποτιμώντας η γερμανική τράπεζα τα στοιχεία Νοεμβρίου για τη μεταποίηση στην Ευρωζώνη, κάνει ειδική μνεία στην Ελλάδα, επισημαίνοντας πως η αύξηση του σχετικού δείκτη κατά 1,8 μονάδες (στις 49,2 μονάδες) οδηγεί τη χώρα σταδιακά υψηλότερα από τον... πάτο.
Επί της ουσίας η Deutsche Bank χαιρετίζει τη βελτίωση της μεταποιητικής δραστηριότητας στην Ελλάδα, καθώς μέχρι πρότινος η χώρα μας βρισκόταν στις τελευταίες θέσεις στη σχετική κατάταξη, μεταξύ των χωρών της Ευρωζώνης.




Εστιάζοντας στη συνέχεια η γερμανική τράπεζα στην εικόνα της μεταποίησης στις άλλες χώρες της Ευρωζώνης, τονίζει τα εξής: Τα καλύτερα του αναμενομένου στοιχεία στη Γερμανία, τη Γαλλία και την Ιταλία αντιστάθμισαν τη ραγδαία πτώση που κατέγραψε η μεταποιητική δραστηριότητα στην Ισπανία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης