Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Calamos Investments - Αξίζει να επενδύσει κάποιος στην Ελλάδα! - Εντυπωσιακή η αποφασιστικότητα Σαμαρά για μεταρρυθμίσεις

Calamos Investments - Αξίζει να επενδύσει κάποιος στην Ελλάδα! - Εντυπωσιακή η αποφασιστικότητα Σαμαρά για μεταρρυθμίσεις
Ο πρωθυπουργός ακολουθεί σωστή στρατηγική, σύμφωνα με τον John Calamos
Σημαντική είναι η πρόοδος που έχει σημειωθεί στην Ελλάδα, αναγνωρίζει ο John Calamos, πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Calamos Investments και ένας από τους 400 πλουσιότερους Αμερικανούς, σύμφωνα με τη διάσημη λίστα του περιοδικού Forbes.
"Όσοι συμμετείχαμε στο φόρουμ διαπιστώσαμε πως έχει γίνει μεγάλη πρόοδος στην Ελλάδα", δήλωσε ο Calamos, μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, στο περιθώριο του 15ου επενδυτικού φόρουμ της Capital Link που πραγματοποιήθηκε χθες στο Μανχάταν.
"Προσωπικά, έχω εντυπωσιαστεί από την αποφασιστικότητα του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για να προχωρήσουν οι μεταρρυθμίσεις. Βλέπω ότι προσπαθεί να κάνει το σωστό και ακολουθεί σωστή στρατηγική", πρόσθεσε ο John Calamos.
Tαυτόχρονα τόνισε πως "τώρα υπάρχουν νέες συνθήκες για την Ελλάδα και με τις αλλαγές που γίνονται βελτιώνεται η ανταγωνιστικότητα της οικονομίας".
"Ένας ενδιαφερόμενος επενδυτής μπορεί να δει πιο σοβαρά την προοπτική να επενδύσει στην Ελλάδα", διεμήνυσε ο ισχυρός άντρας της Calamos Investments.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης