Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Ο Ηλίας Κασιδιάρης στους Financial Times - Η κυβέρνηση θέλει να με βάλει φυλακή πριν τις εκλογές για να μην μιλάω δημοσίως - Παραμένω υποψήφιος

Ο Ηλίας Κασιδιάρης στους Financial Times - Η κυβέρνηση θέλει να με βάλει φυλακή πριν τις εκλογές για να μην μιλάω δημοσίως - Παραμένω υποψήφιος
"Δεν είμαστε εξτρεμιστές, φασιστές ή νεο-ναζιστές, όπως ισχυρίζονται..."
"Στόχος της ελληνικής κυβέρνησης είναι να με βάλει φυλακή πριν τις εκλογές, ώστε να μην έχω το δικαίωμα να μιλάω δημοσίως", δηλώνει ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, σε συνέντευξή του στους Financial Times.
"Εγώ θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές, εκτός κι αν η κυβέρνηση περάσει ειδικό νόμο, με τον οποίο θα μου στερήσει τα πολιτικά μου δικαιώματα", διαμηνύει ο Ηλ. Κασιδιάρης.
"Δεν είμαστε εξτρεμιστές, φασιστές ή νεο-ναζιστές, όπως ισχυρίζονται..." σημειώνει στη συνέχεια της συνέντευξής του ο Ηλ. Κασιδιάρης.
"Θέλουν να φιμώσουν ένα δημοφιλές εθνικιστικό κόμμα. Και δυστυχώς, στην Ελλάδα, υπάρχουν δικαστές που υπηρετούν πολιτικά συμφέροντα", αναφέρει επίσης.
Όπως επισημαίνει, η ελληνική κυβέρνηση επιθυμεί να θέσει εκτός νόμου τη Χρυσή Αυγή, γεγονός απόλυτα καταστροφικό για το ελληνικό πολιτικό σύστημα.  
Η Χρυσή Αυγή, δηλώνει ο ίδιος, εμφανίζει τη βούληση να παράσχει στήριξη στους Έλληνες πολίτες που έχουν πληγεί σφόδρα από την κρίση. "Είμαστε το μοναδικό κόμμα που στηρίζουμε τους Έλληνες που υποφέρουν από την κρίση και την ύφεση. Τους παρέχουμε φαγητό και ιατρική βοήθεια", επισημαίνει.
Κατά τον Ηλία Κασιδιάρη, η Χρυσή Αυγή ζητά την πλήρη εξυγίανση του πολιτικού συστήματος, μια πραγματική κάθαρση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης