Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

JP Morgan - Οι αγορές βρίσκονται μόλις στη μέση... μιας μακράς bull market! - Άνοδος 14% στις 2.075 μονάδες για τον S&P 500 το 2014

JP Morgan - Οι αγορές βρίσκονται μόλις στη μέση... μιας μακράς bull market! - Άνοδος 14% στις 2.075 μονάδες για τον S&P 500 το 2014
Υπάρχει πολύ... καύσιμο, ικανό να τροφοδοτήσει ένα ισχυρό ράλι των διεθνών αγορών
Διατήρηση του ράλι των διεθνών αγορών προβλέπει - και μάλιστα με απόλυτη αισιοδοξία - η JP Morgan.
"Yπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους τα διεθνή χρηματιστήρια θα μπορούσαν να καταγράψουν διψήφια κέρδη όχι μόνο το 2014, αλλά και για τα επόμενα χρόνια", δηλώνει ο Tom Lee, στρατηγικός αναλυτής της αμερικανικής επενδυτικής τράπεζας.
"Οι αγορές δεν αποκλείεται να βρίσκονται μόλις... στο μέσο μιας μακράς bull market. Ίσως μιας από τις μεγαλύτερες bull market που έχουν ποτέ καταγραφεί στην οικονομική ιστορία", εξήγησε ο Lee, μιλώντας στο πρακτορείο CNBC.
Σύμφωνα με τον αναλυτή της JP Morgan, υπάρχει πολύ... καύσιμο, ικανό να τροφοδοτήσει ένα ισχυρό ράλι των διεθνών αγορών.
Ο Lee εκφράζει αυξημένη αισιοδοξία για τον δείκτη βαρόμετρο της Wall Street, τον S&P 500, προβλέποντας διψήφια ποσοστά ανόδου για το τρέχον έτος.
Μάλιστα, ο στόχος του Lee για τον S&P 500 είναι οι 2.075 μονάδες μέχρι τα τέλη του 2014, ήτοι άνοδος 14% από τα τρέχοντα επίπεδα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης