Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

JP Morgan Asset Management - Ξεφορτώνεται άρον άρον τα ομόλογα της περιφέρειας - Στοιχηματίζει πως πλησιάζει το τέλος του ράλι

JP Morgan Asset Management - Ξεφορτώνεται άρον άρον τα ομόλογα της περιφέρειας - Στοιχηματίζει πως πλησιάζει το τέλος του ράλι
Το ράλι των ομολόγων του Νότου τα έχει οδηγήσει σε επίπεδα τέτοια που δεν προσφέρουν ικανοποιητική αξία στους επενδυτές
Άρον άρον ξεφορτώνεται τα κρατικά ομόλογα της ευρωπαϊκής περιφέρειας η JP Morgan Asset Management, o επενδυτικός βραχίονας της JP Morgan.
Όπως ανακοίνωσε, έχει αρχίσει να μειώνει την έκθεσή της στα κρατικά ομόλογα της περιφέρειας, καθώς εκτιμά πως το ράλι τους φτάνει στο τέλος του.
"Το ράλι των ομολόγων του Νότου τα έχει οδηγήσει σε επίπεδα τέτοια που δεν προσφέρουν ικανοποιητική αξία στους επενδυτές", σχολιάζει χαρακτηριστικά ο Talib Sheikh, κορυφαίος manager της JP Morgan Asset Management.
"Πριν από έναν χρόνο, το χρέος της περιφέρειας ήταν πραγματικά φθηνό", δηλώνει ο Sheikh, σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του Bloomberg, για να προσθέσει πως "σήμερα οι αποτιμήσεις τους δεν είναι ικανές να στηρίξουν την άποψη πως τα ομόλογα του Νότου συνιστούν μια σημαντική αγοραστική ευκαιρία. Για τον λόγο αυτό, εμείς μειώνουμε την έκθεσή μας αφού το ράλι πλησιάζει στο τέλος του".
"Πλέον είναι δύσκολο να ειπωθεί πως υπάρχει πραγματική αξία σε αυτά τα ομόλογα", καταλήγει ο manager της JP Morgan Asset Management.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης