Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Credit Suisse - Ορατές οι πρώτες ενδείξεις ανάκαμψης της Ελλάδας, μετά από 6 χρόνια ύφεσης

Credit Suisse - Ορατές οι πρώτες ενδείξεις ανάκαμψης της Ελλάδας, μετά από 6 χρόνια ύφεσης
Αισιόδοξος για την πορεία της ελληνικής οικονομίας εμφανίζεται ο Michael O'Sullivan
Aργή, αλλά σταθερή ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας διαπιστώνει η Credit Suisse, παρακολουθώντας στενά όλες τις εξελίξεις που σημειώνονται επί ελληνικού εδάφους.
"Μετά από έξι χρόνια βαθιάς ύφεσης, πλέον είναι ορατές οι πρώτες ενδείξεις ανάκαμψης της Ελλάδας", αναφέρει σε δηλώσεις του ο Michael O'Sullivan, κορυφαίο στέλεχος της ελβετικής επενδυτικής τράπεζας.
Ωστόσο σπεύδει να διαμηνύσει πως παρά τους αργούς της ρυθμούς, η ανάκαμψη στην Ελλάδα είναι σταθερή.
Σχολιάζοντας ο Michael O'Sullivan την πορεία της ευρωπαϊκής οικονομίας στο σύνολο της, αναγνώρισε πως η ανάπτυξη ισχυροποιείται, αφού τα εργατικά κόστη μειώνονται και η μεταποίηση ανακάμπτει.
Tο θετικό κλίμα στην ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά ομολόγων, στη σκιά της μείωσης των προκλήσεων για την ελληνική οικονομία και την Ευρωζώνη, αναγνωρίζει και η Deutsche Bank, η μεγαλύτερη τράπεζα της Γερμανίας.
"Τα ελληνικά 10ετή ομόλογα έχουν επιστρέψει στα προ κρίσης επίπεδα", δήλωσε χθες ο Torsten Slok, επικεφαλής οικονομολός της Deutsche Bank.
"Η ελληνική 10ετία επέστρεψε στα επίπεδα στα οποία βρισκόταν πριν το ξέσπασμα της ευρωπαϊκής κρίσης", σχολιάζει ο ίδιος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης