Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Τα διαδραματιζόμενα στην Βουλή, δείχνουν μια φοβική κυβέρνηση…να μην εκτεθεί στο Eurogroup – Απαράδεκτα πρόχειρη η στάση του ΣΥΡΙΖΑ

Τα διαδραματιζόμενα στην Βουλή, δείχνουν μια φοβική κυβέρνηση…να μην εκτεθεί στο Eurogroup – Απαράδεκτα πρόχειρη η στάση του ΣΥΡΙΖΑ
Ένα σύστημα αδίστακτων…προσπαθεί να διασώσει τα συμφέροντα και όχι την Ελλάδα
Τα διαδραματιζόμενα στην Βουλή….ειδικά τις τελευταίες ημέρες όπου κατατέθηκε με την μορφή του κατεπείγοντος ένα πολυνομοσχέδιο το οποίο παραπέμπει σε εδάφια άλλων νόμων καθώς και τα χθεσινά διαδραματιζόμενα αποδεικνύουν δυστυχώς δύο πράγματα.
Μια κυβέρνηση αδίστακτη, δουλική και φοβική μην εκτεθεί στο Eurogroup, μια κυβέρνηση που ξεπέρασε τα όρια της συνταγματικής νομιμότητας.
Ο σκοπός δεν είναι βεβαίως μόνο η υλοποίηση των μνημονίων – βασικές πτυχές των μνημονίων εισηγούνται ορθές προτάσεις και εκσυγχρονίζουν την οικονομία -  αλλά η εξυπηρέτηση αλλότριων συμφερόντων κατά τρόπο προκλητικό.
Είναι προφανές ότι κυβέρνηση, ΝΔ μαζί με το καταρρέον ΠΑΣΟΚ και με υποστήριξη της ανύπαρκτης δημοσκοπικά ΔΗΜΑΡ του Κουβέλη ο οποίος στοχεύει….στην προεδρεία της Δημοκρατίας προβαίνουν σε κινήσεις ακραίες, αντισυνταγματικές, προκλητικές οι οποίες αμαυρώνουν τον πολιτικό πολιτισμό.
Είναι αδιανόητο το ΠΑΣΟΚ π.χ. και ο Βενιζέλος να εμφανίζονται ως οι εκφραστές της πολιτικής νομιμότητας είναι προκλητικό το ΠΑΣΟΚ που κατέστρεψε την οικονομία να εμφανίζεται ο προστάτης της χώρας.
Η ΝΔ συνεργαζόμενη με το ΠΑΣΟΚ ταυτίστηκε με τα πολιτικά εκτρώματα και πλέον πορεύεται στιγματισμένη.
Τα χθεσινά γεγονότα στην Βουλή απέδειξαν ότι η κυβέρνηση είναι αδίστακτη, προσπαθεί να επιβάλλει με πραξικοπηματικό τρόπο τις εντολές της Τρόικα….την οποία δήθεν κατηγορεί για λόγους εσωτερικής κατανάλωσης.
Η απύθμενη υποκρισία δεν έχει όρια…
Από την άλλη πλευρά ο ΣΥΡΙΖΑ με σπασμωδικές και πρόχειρες κινήσεις αυτοαπομονώνεται.
Ο ΣΥΡΙΖΑ προέβη σε μια κίνηση επικοινωνιακή, εντυπώσεων να υποβάλλει πρόταση μομφής κατά του Στουρνάρα του ΥΠΟΙΚ και του Μειμαράκη του προέδρου της Βουλής, χωρίς να έχει διασφαλίσει τις επόμενες κινήσεις του.
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατάφερε - πέραν του να κερδίσει λίγο παραπάνω δημοσιότητα – και εκεί που ήταν ξεχασμένο το πολυνομοσχέδιο….να επανεμφανιστεί ως αναγκαιότητα και βεβαίως να ψηφιστεί.
Ο ΣΥΡΙΖΑ απέτυχε στις κινήσεις στρατηγικής και τακτικής.
Άρα έχουμε μια κυβέρνηση που συχνά δρα στα όρια της νομιμότητας και μια αντιπολίτευση των τρικ χωρίς ουσία.
Καληνύχτα μας

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης