Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Goldman Sachs – Επιτάχυνση της παγκόσμιας ανάπτυξης το β’ 6μηνο του 2014 – Εμμένει στις long τοποθετήσεις για την Ευρώπη

tags :
Goldman Sachs – Επιτάχυνση της παγκόσμιας ανάπτυξης το β’ 6μηνο του 2014 – Εμμένει στις long τοποθετήσεις για την Ευρώπη
«Μετά από ένα νωθρό α’ 6μηνο, οι αγορές θα ακολουθήσουν την ανοδική τροχιά της παγκόσμιας ανάπτυξης»
Επιτάχυνση της παγκόσμιας ανάπτυξης «βλέπει» για το β’ 6μηνο του 2014, η Goldman Sachs.
Ειδικότερα, η αμερικανική επενδυτική τράπεζα εκτιμά πως το β’ 6μηνο του 2014 θα αποτελέσει μία περίοδο όπου τα χρηματιστήριο διεθνώς θα καταγράψουν ένα μίνι ράλι.
«Μετά από ένα νωθρό α’ 6μηνο, οι αγορές θα ακολουθήσουν την ανοδική τροχιά της παγκόσμιας ανάπτυξης»  αναφέρει η Goldman Sachs, σε σημερινό της σημείωμα.
«Τους επόμενους δύο μήνες, οι αγορές θα κατακλυστούν από στοιχεία, τα οποία θα καταδεικνύουν πως η αδύναμη ανάπτυξη του α’ 3μηνου του 2014 θα παραχωρήσει τη θέση της σε ένα ισχυρότερο αναπτυξιακό προφίλ» εξηγεί χαρακτηριστικά.
«Οι εκτιμήσεις μας υποδηλώνουν μία επιτάχυνση της παγκόσμιας ανάπτυξης, εξαιρουμένης της Ιαπωνίας» συμπληρώνει.
Στην Ευρώπη ειδικότερα, η Goldman Sachs εμμένει στις long τοποθετήσεις στις γερμανικές μετοχές, τονίζοντας ωστόσο, πως μία περαιτέρω «χαλάρωση» της νομισματικής πολιτικής της ΕΚΤ θα αποτελέσει βήμα πρόοδο για την Ευρωζώνη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης