Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Σε κίνδυνο η ελληνική κυβέρνηση... από τις ισχυρές επιδόσεις του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές

Σε κίνδυνο η ελληνική κυβέρνηση... από τις ισχυρές επιδόσεις του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές
Υπάρχουν ενδείξεις πως δεν υπάρχει σταθερότητα στην ελληνική πολιτική ζωή
"Ήρθε η ώρα να αρχίσετε ξανά να προσέχετε την περίπτωση της Ελλάδας", προειδοποιεί τους επενδυτές το Business Insider, αποτιμώντας τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα, με αφορμή τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.
"Μπορεί να θέλετε να αρχίσετε να προσέχετε ξανά την περίπτωση της Ελλάδας", διαμηνύει το Business Insider, σε νέο δημοσίευμά του.
"Υπάρχει κάτι που το ραντάρ σας για λίγο καιρό δεν το είχε πιάσει. Είναι η Ελλάδα", σημειώνει, με εξαιρετικά γλαφυρό τρόπο, το εν λόγω δημοσίευμα. Και προσθέτει: Υπάρχουν ενδείξεις πως δεν υπάρχει σταθερότητα στην ελληνική πολιτική ζωή.
Γιατί; Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ισχυρές επιδόσεις στις αυτοδιοικητικές εκλογές της Κυριακής.
"Τα αποτελέσματα των εκλογών δείχνουν άκρως ισχυρές επιδόσεις για τον ΣΥΡΙΖΑ. Στον αντίποδα, το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας δεν έχει σημειώσει και τις καλύτερες επιδόσεις", υποστηρίζει το Business Insider.
"Την ίδια ώρα, τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ, του δεύτερου κυβερνητικού εταίρου δείχνουν να έχουν καταρρεύσει", σημειώνει.
"Η ελληνική κυβέρνηση βρίσκεται σε κίνδυνο για μια ακόμη φορά", προειδοποιεί το πρακτορείο.
"Εάν η υφιστάμενη ελληνική κυβέρνηση χάσει την εξουσία της και τελικά αντικατασταθεί από μια αριστερή κυβέρνηση, τότε θα απειληθεί η σταθερότητα του συνόλου της Ευρωζώνης", καταλήγει το Business Insider.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης