Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

JP Morgan - Στο 10% με 15% οι πιθανότητες κατάρρευσης της ελληνικής κυβέρνησης

JP Morgan - Στο 10% με 15% οι πιθανότητες κατάρρευσης της ελληνικής κυβέρνησης
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατόρθωσε στη διάρκεια των τελευταίων μηνών να αποκτήσει ένα ισχυρό προβάδισμα έναντι της ΝΔ
Mόλις στο 10% με 15% τοποθετεί η JP Morgan τις πιθανότητες οι επικείμενες Ευρωεκλογές να οδηγήσουν σε κατάρρευση την κυβέρνηση συνασπισμού στην Ελλάδα.
"Το αποτέλεσμα της κάλπης της 25ης Μαΐου δεν αναμένεται να επιφέρει τόσο σοβαρό πλήγμα, ώστε να πέσει η ελληνική κυβέρνηση", σχολιάζουν οι αναλυτές της αμερικανικής επενδυτικής τράπεζας, αποτιμώντας τις πολιτικές εξελίξεις που σημειώνονται επί ελληνικού εδάφους.
"Ο ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δεν κατόρθωσε στη διάρκεια των τελευταίων μηνών να αποκτήσει ένα ισχυρό προβάδισμα έναντι της Νέας Δημοκρατίας", εκτιμά η JP Morgan, με το βλέμμα στην κάλπη της ερχόμενης Κυριακής.
Όπως επισημαίνει στη συνέχεια η αμερικανική επενδυτική τράπεζα, νέα δεδομένα στο ελληνικό πολιτικό γίγνεσθαι δημιουργεί η εμφάνιση και ταυτόχρονα ραγδαία απήχηση νέων κομμάτων στην πολιτική ζωή της Ελλάδας, όπως το Ποτάμι.
"Οι επικείμενες επιδόσεις που θα σημειώσει στις Ευρωεκλογές το Ποτάμι αυξάνουν τις αμφιβολίες για την ικανότητα του ΣΥΡΙΖΑ να αναδειχθεί νικητής στην κάλπη της 25ης Μαΐου", υποστηρίζει η JP Morgan.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης