Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Deutsche Bank - Σημαντική η πρόοδος στην Ελλάδα - Η στήριξη των Ευρωπαίων σταθεροποιεί την ελληνική οικονομία

Deutsche Bank - Σημαντική η πρόοδος στην Ελλάδα - Η στήριξη των Ευρωπαίων σταθεροποιεί την ελληνική οικονομία
«Οι φορολογούμενοι στην Γερμανία, την Γαλλία και σε άλλες χώρες αναλαμβάνουν την ευθύνη για την Ελλάδα»
Σημαντική πρόοδο διαπιστώνει στην Ελλάδα, η Deutsche Bank , καθώς η υποστήριξη των Ευρωπαίων εταίρων συνέβαλε τα μέγιστα στην ισχυροποίηση της ελληνικής οικονομίας.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τον J. Fitschen, μέλος του Δ.Σ. της μεγαλύτερης γερμανικής τράπεζας, η Ελλάδα έχει καταγράψει σημαντική πρόοδο, καθώς η υποστήριξη των εταίρων αλλά και η ανάληψη ρίσκου από τους επενδυτές, συνέβαλαν στη σταθεροποίηση της Ελλάδας.
Μιλώντας στη γερμανική εφημερίδα Bild, ο Γερμανός τραπεζίτης διαμήνυσε πως «η Ελλάδα έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο και προσφάτως μάλιστα για πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια πήρε ξανά χρήματα από τις κεφαλαιαγορές, για 5%»
«Αυτό συνέβη μόνον επειδή οι φορολογούμενοι στην Γερμανία, την Γαλλία και σε άλλες χώρες αναλαμβάνουν την ευθύνη για την Ελλάδα με δισεκατομμύρια ευρώ» υπογράμμισε χαρακτηριστικά.
 «Αυτή η υποστήριξη υπάρχει και την βρίσκω σωστή. Είναι επίσης σωστό οι επενδυτές να είναι διατεθειμένοι να αναλάβουν τον κίνδυνο έναντι των ανάλογων αποδόσεων» κατέληξε ο J. Fitschen.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης